Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Αγαπάς τον ΠΑΟ; Πάρε έναν λαχνό!



Η οικονομική ενίσχυση του Παναθηναϊκού ΑΟ είναι απαραίτητη, γι΄ αυτό η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε μία νέα προωθητική ενέργεια, με τα χρήματα που θα μαζευτούν να προορίζονται για τα τμήματα της «Μάνας του Λόχου».
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΑΟ μπορούν από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου μέχρι το τέλος  Μαρτίου να αγοράσουν λαχνούς, που κοστίζουν μόλις 5 ευρώ και μπορεί να κερδίσουν διάφορα δώρα, τα οποία αναμένεται να ανακοινωθούν στις 31 Ιανουαρίου 2012.
Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη αναφέρει σχετικά: «Σε ακόμα μια προωθητική ενέργεια για την ενίσχυση του Συλλόγου μας προχωράει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός με αποκλειστικό στόχο την οικονομική ενίσχυση των τμημάτων του.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού Α.Ο μπορούν από σήμερα και μέχρι το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου να αγοράσουν λαχνούς, οι οποίοι διατίθενται με το συμβολικό ποσό των 5 (πέντε) Ευρώ και θα χαρίσουν στους υπερτυχερούς αξιόλογα δώρα, τα οποία θα ανακοινωθούν στις 31 Ιανουαρίου 2012.
Η Παναθηναϊκή οικογένεια πρέπει να ενεργοποιηθεί  απ’ άκρη σ’ άκρη και να ανταποκριθεί με όλες της τις δυνάμεις και σε αυτή την κίνηση-«ανάσα» της «μάνας του λόχου» που προσπαθεί να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο.
Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 31/3/2012, βάσει των τεσσάρων τελευταίων αριθμών του «λαϊκού» λαχείου».
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείστε στα Τηλ. Επικοινωνίας: 210-6444401/2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου