Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Μυλωνά: «Στο τέλος το Πρωτάθλημα»!



Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά μέσω του "Captains blog" στην "ΠΡΑΣΙΝΗ" εξηγεί τα αίτια της ήττας από την ΑΕΚ, υπενθυμίζοντας ωστόσο ότι το Πρωτάθλημα δεν τελείωσε χθες, ούτε κρίνεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα. 



Η Λαρισαία λίμπερο, που ήταν από τις κορυφαίες μαζί με την Κωνσταντίνου και την Νιέβα για τον Παναθηναϊκό, υπόσχεται πως τα... φίνα κορίτσια θα δουλέψουν σκληρά για να υπερασπιστούν τον τίτλο τους!
«Μία ήττα δεν φέρνει την καταστροφή. Απλά έγινε τώρα, πάνω που αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό. Εννοείται φυσικά πως καλύτερα που χάσαμε τώρα, που είναι σχετικά νωρίς στην κούρσα του πρωταθλήματος παρά αργότερα. Ελπίζω να μας γίνει μάθημα η ήττα. Να δούμε τα λάθη μας. Τι έφταιξε και να δουλέψουμε πολύ, ώστε να τα διορθώσουμε για να έχουμε μια καλύτερη συνέχεια στη σεζόν.
Τα πολλά λάθη στα κρίσιμα σημεία και η έλλειψη καθαρού μυαλού μας κόστισαν τη νίκη. Η ΑΕΚ ήταν πιο διαβασμένη και πιο έτοιμη από εμάς και ίσως πιο αποφασιστική στα κρίσιμα σημεία.
Κρατάμε τα καλά στοιχεία που δείξαμε σε κάποιες φάσεις, την όλη προσπάθεια, που όμως όπως αποδείχτηκε δεν είναι αρκετή για να πάρουμε τη νίκη. Δε μας ικανοποιεί που απλά κοντράραμε την ΑΕΚ, χάνοντας με καθαρό σκορ, θέλαμε να κερδίσουμε.
Πρέπει η κάθε μία από εμάς να κάνει την αυτοκριτική της και όλοι μαζί να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να καταλάβουμε ότι τίποτα δε μας χαρίζεται αλλά πρέπει να κερδίζουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας και σκοπεύουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας!
Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι με το Μακρόπουλο, που είναι πολύ ανεβασμένο. Παίζουμε στην έδρα του και θα πρέπει να προσπεράσουμε, όχι να ξεχάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο για να μην έχουμε άλλες απώλειες.
Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ και στον υπέροχο κόσμο μας, που έκανε το καθήκον του και με το παραπάνω, και με τις φωνές του μας έδινε δύναμη να παλέψουμε στον αγωνιστικό χώρο. Θέλαμε πολύ να τους χαρίσουμε αυτή τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Υποσχόμαστε ότι θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τους βγάλουμε… ασπροπρόσωπους στο τέλος της χρονιάς, έχοντας πανηγυρίσει ένα ακόμη πρωτάθλημα»!

Της Ξανθής Μυλωνά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου