Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Τσόκας: «Στο τέλος… ταμείο»!


Με διπλές προπονήσεις (πρωί στο Ζάππειο και το βράδυ στο ΟΑΚΑ) συνεχίζουν οι πολίστες του Παναθηναϊκού την προετοιμασία τους, καθώς θέλουν να εκμεταλλευτούν την δίμηνη διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω της Εθνικής ομάδας, για να επιστρέψουν πιο δυνατοί.






Ο προπονητής, Φάνης Κουντουδιός δεν έχει στη διάθεσή του τους τρεις διεθνείς, Κοκκινάκη, Αφρουδάκη Γ., και Αληχανίδη, καθώς και τον Νικήτα Κόχειλα. Ο άτυχος «πράσινος» που τραυματίστηκε στον ώμο στο ματς με το Φάληρο, κάνει ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις αποθεραπείας για 20 ημέρες, και μετά θα ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, προκειμένου να επιστρέψει στις προπονήσεις.


Ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Τσόκας, μιλώντας στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», σημείωσε: «Συνεχίζουμε κανονικά την προετοιμασία μας, όσοι έχουμε μείνει στην ομάδα και δουλεύουμε σκληρά με τον προπονητή μας. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια του Πρωταθλήματος, καθώς δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις μας μέχρι στιγμής, και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο πρόσωπο με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος».
Και κατέληξε: «Ακόμη βέβαια δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχουμε πολύ δρόμο για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος. Στο τέλος θα κάνουμε… ταμείο»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου