Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ: «Αντιδράσαμε και νικήσαμε»!




Ικανοποιημένος από το γεγονός ότι οι παίκτριές του αντέδρασαν και πήραν τη νίκη κόντρα στο Μαρκόπουλο την Πέμπτη το απόγευμα, ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης.
 Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε: «Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν νευρικό και από τις δύο ομάδες. Ειδικά εμείς μπήκαμε μουδιασμένοι στο πρώτο σετ, φάνηκε ότι ήμασταν επηρεασμένοι από την ήττα στο ματς με την ΑΕΚ. Το καλό είναι ότι στη συνέχεια βρήκαμε τα πατήματά μας και πιέσαμε στο σέρβις, και έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος . Πετύχαμε μια καθοριστική νίκη γιατί θα χάναμε επαφή με τις πρώτες θέσεις και αφού μεταφέρονται οι βαθμοί δεν θέλαμε να μείνουμε πίσω».
Εν συνεχεία τόνισε: «Σίγουρα χρειαζόμαστε βελτίωση ώστε η ομάδα να αποκτήσει αυτοματισμούς. Δεν επιτρέπεται να περνάνε εύκολες μπάλες στην άμυνα, ή να πηγαίνουν στην πασαδόρο χαλασμένες μπάλες. Υπάρχουν απλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε. Μετά τη νίκη επί του Μαρκόπουλου, έφυγε το άγχος. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια που πρέπει να κερδίσουμε και μετά να εκμεταλλευτούμε την διακοπή για να δουλέψουμε ώστε να βελτιώσουμε τα αδύνατα στοιχεία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου