Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Αυτός ήταν κόσμος!



Πάνω από 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού, άκουσαν το κάλεσμα των Πρωταθλητριών Ελλάδας, στην γιορτή της Θύρας 13 το προηγούμενο Σάββατο και βρέθηκαν την Δευτέρα στο κλειστό του Μετς.




Η ατμόσφαιρα ήταν εκρηκτική, με τις «πράσινες» να… χάνονται ακούγοντάς τα τραγούδια της εξέδρας. Παρότι μάλιστα το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως όλοι εύχονταν, ο κόσμος του "τριφυλλιού" δεν σταμάτησε στιγμή να τραγουδάει για να ενθαρρύνει τα... φίνα κορίτσια.
Εκτός από την Ελένη Ιχτιάρη, που έδωσε και χθες το «παρών» στο Μετς, θέλοντας να βοηθήσει όπως μπορεί τις συμπαίκτριές της, η πρώην πασαδόρος της ομάδας, Ελευθερία Χατζηνίκου ήταν εκεί, την οποία αναγνώρισε και η γνωστή οπαδός, κυρία Σοφία, που ήρθε για να εμψυχώσει τα κορίτσια με τα οποία έχει πανηγυρίσει άπειρους τίτλους. Στις κερκίδες του Μετς ήταν και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Τάκη Μαλακατέ, και τους Ρούλη Αγραππιδάκη, Γιάννη Λάιο, Χρόνη Ακριτίδη, Νίκο Τσίλη και Γιάννη Παπαδάτο. 

Η υπόσχεση του προέδρου!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, μιλώντας στον προπονητή, Σπύρο Χουντουμάδη αμέσως μετά το ματς δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, σε ότι και αν χρειαστεί ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ο ισχυρός άνδρας του είπε με νόημα: «Μην ανησυχείτε για τίποτα. Εμείς είμαστε δίπλα σας για ότι χρειαστείτε»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου