Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

ΜΥΛΩΝΑ: «Κερδίσαμε έναν αντίπαλο που θα κάνει… ζημιά»!





Μόνο νίκες μέχρι το τέλος του 2011, περιλαμβάνει το πρόγραμμα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με την Ξανθή Μυλωνά. Η Λαρισαία λίμπερο μέσω του Captains blog στην "Πράσινη" αναφέρθηκε στη νίκη επί του Μαρκόπουλο την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.
«Το σημαντικό είναι ότι αντιδράσαμε παρότι χάσαμε το πρώτο σετ. Φαίνεται πως «ξεπεράσαμε» την ήττα από την ΑΕΚ. Έτσι έπρεπε να γίνει και έτσι έγινε!
Δεν την ξεχάσαμε, αλλά την αφήσαμε πίσω μας και δείξαμε στο γήπεδο το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Κερδίσαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μία ομάδα, που πιστεύω ότι μπορεί να κάνει ζημιές σε αρκετές ομάδες. Δεν αποφύγαμε τα λάθη, αλλά στα κρίσιμα σημεία αυτήν την φορά δεν «πουλήσαμε» την μπάλα και γι’ αυτό πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα χωρίς βαθμολογικές απώλειες.
Από εκεί και πέρα τα δύο παιχνίδια που μείνανε για να τελειώσουμε τις υποχρεώσεις μας, ενόψει των Χριστουγέννων, είναι στον Κορυδαλλό με την Άρτεμις και στο Μετς με τον Ηρακλή.
Θέλουμε το 2Χ2 στα δύο παιχνίδια, που χρειάζονται προσοχή.
Έχουμε πει επανειλημμένως πως καμία ομάδα δε μας χαρίζεται, αλλά εμείς ως Παναθηναϊκός πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας μέσα στο γήπεδο και να πάρουμε 2 νίκες που θα μας διατηρήσουν στις πρώτες βαθμολογικές θέσεις. Από εκεί και πέρα θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή των Χριστουγέννων για να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά και να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτερες με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο Μαρκόπουλο και έδειξε κόσμια συμπεριφορά. Τα Μεσόγεια είναι μια περιοχή που είναι… πράσινη, και πάντα οι οπαδοί μας είναι δίπλα μας».
  
 Της Ξανθής Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου