Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

«Νίκη με ΠΑΟΚ για εμάς και τον κόσμο μας»!

Άργησαν να αντιδράσουν τα κορίτσια της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, που τελικά ηττήθηκαν με 84-72 από τον Πανιώνιο.




Παρά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο η προπονήτρια του «τριφυλλιού», η προπονήτρια του «τριφυλλιού», Γιασεμή Σαμαντούρα, κρατάει το θετικό ντεμπούτο της Κίρστιν Ράιτ. Αμέσως μετά την αναμέτρηση με την ομάδα της Νέας Σμύρνης η ελληνίδα τεχνικός αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας, λέγοντας: «Είχαμε τρεις στόχους. Ο πρώτος ήταν να περιορίσουμε την Τζόνσον. Δεν τον καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο και για αυτό χάσαμε. Αντίθετα, τους άλλους δύο που είχαμε θέσει, δηλαδή τον περιορισμό των Παπαμιχαήλ και Μίλκοβα, αλλά και τον έλεγχο των ριμπάουντ τους πετύχαμε. Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι μπήκαμε στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, μπορούσαμε να το χτυπήσουμε, αλλά δεν μας βοήθησε ο ρυθμός του παιχνιδιού. Μόλις πλησιάζαμε κάναμε κάποια λάθη που δεν μας επέτρεπαν να ανατρέψουμε το παιχνίδι. Δεν είχαμε συγκέντρωση σε αυτά τα σημεία».
Εν συνεχεία η Γιασεμή Σαμαντούρα σχολίασε: «Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον ΠΑΟΚ. Δυστυχώς, είναι και αυτό κεκλεισμένων των θυρών και αυτό είναι πολύ άσχημο. Εμείς από την πλευρά μας ελπίζω να κερδίσουμε και να καταφέρουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας ακόμα και αν δεν είναι στο γήπεδο».
Τέλος η έμπειρη προπονήτρια σχετικά με την εμφάνιση της Αμερικανίδας γκαρντ κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να τη βάλουμε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι μας. Σήμερα έπαιξε έχοντας κάνει μόνο τρεις προπονήσεις. Θα δούμε τι μπορεί να κάνει μέσα στο παιχνίδι, θα γνωρίσει και άλλο τις συμπαίκτριές της και θα μας βοηθήσει περισσότερο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου