Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Στον αέρα το ντέρμπι «αιωνίων»!





Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει αυτό! Λίγα 24ωρα πριν την διεξαγωγή του ντέρμπι «αιωνίων» για την 8η αγωνιστική της Volleyleague, που είχε οριστεί για το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 4μ.μ. (Novasports) στο κλειστό του Μετς, τα πάντα μπορούν να τιναχθούν στον αέρα! 
Παρότι οι ιθύνοντες του ΤΑΑ Παναθηναϊκός είχαν ενημερώσει την ΕΣΑΠ ότι στο Μετς είναι προγραμματισμένος και ο αγώνας μπάσκετ (Α2) Παγκράτι-Κηφισιά στις 5μ.μ., η Λίγκα συμφώνησε με την τηλεόραση της Nova που θα καλύψει τον αγώνα, το ματς να γίνει στις 4μ.μ. την ίδια ημέρα! Φυσικά η αστυνομία αυτό δεν το δέχεται, καθώς δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή και των δύο αγώνων, ακόμη και αν αλλάξει καθώς με τα υπάρχοντα δεδομένα για να παιχτούν και οι δύο αγώνες πρέπει ο ένας να διεξαχθεί στο β' γήπεδο του Μετς. 
Έτσι Την Πέμπτη στη συνάντηση για τα μέτρα ασφαλείας με τις ομάδες, αναμένεται να συζητηθεί και το τι μέλλει γενέσθαι με την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα. 
Οι μοναδικές λύσεις που υπάρχουν είναι οι εξής: είτε η αναμέτρηση Παναθηναϊκός- Ολυμπιακός, θα γίνει στις 3μ.μ., με τον αγώνα μπάσκετ να μεταφέρεται για τις 7μ.μ. το απόγευμα.
Είτε αν τα σωματεία μπάσκετ δεν δεχτούν την αλλαγή, ή η αστυνομία εμμείνει στην απόφασή της να  απαγορεύσει να γίνου ντα δύο ματς την ίδια ημέρα, το ντέρμπι «αιωνίων» μεταφερθεί για την Κυριακή νωρίς το μεσημέρι. 
Το μόνο σίγουρο είναι πως το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει την Δευτέρα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Αν τίποτα από όλα αυτά δεν ικανοποιήσουν τους εμπλεκόμενους φορείς το παιχνίδι θα αναβληθεί για άγνωστη ημερομηνία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου