Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

«Συγχαρητήρια στην διοργάνωση»!




 Η νικήτρια με τις ξένες και διαγώνια του Παναθηναϊκού, που αγωνίστηκε στην φυσική θέση, δηλαδή ως κεντρική, Ρομάνια Γιουράνι μίλησε στην εφημερίδα η «Πράσινη» για τον όμορφο θεσμό, όπως και η Μαρία Χατζηνικολάου και Ξανθή Μυλωνά!


«Χάρηκα που ήμουν κι εγώ μέρος αυτής της γιορτής και ευχαριστώ που με κάλεσαν και μπράβο και στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο», ανέφερε η Κολομβιανή άσος του "Τριφυλλιού". 
Η κεντρική του Παναθηναϊκού και ένα από τα… πειραχτήρια της γιορτής του βόλεϊ, Μαρία Χατζηνικολάου μιλώντας στην «Π» τόνισε με νόημα: «Είναι μια γιορτή το All Star Day Volley γυναικών και το ευχαριστηθήκαμε και εμείς πάρα πολύ. Ήταν μια τρομερή διοργάνωση, ο κόσμος της Λευκάδας μας αγκάλιασε και ελπίζουμε να τους ανταμείψαμε με θέαμα σήμερα. Η Ελένη Κιόση βγήκε πολυτιμότερη παίκτρια, κάτι που ήταν λογικό γιατί έπαιξε και στα τρία σετ, αλλά αυτό που θέλω να πω, είναι ότι συμφώνησα απόλυτα στην κίνησή της να το δώσει στην Μερτέκη γιατί ήταν πιο αποτελεσματική στην επίθεση».
Παράλληλα το λίμπερο του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά πρόσθεσε: «Περάσαμε πολύ ωραία αν και χάσαμε. Αυτό που θα μου μείνει είναι το σερβίς που έκανα και η επίθεση που πήρα και πόντο. Συγχαρητήρια για την διοργάνωση, που ήταν επιτυχημένη και γιατί όχι να πραγματοποιηθεί εδώ και του χρόνου το All Star Game».
«Ευχαριστούμε τον κόσμο που αγκάλιασε τη διοργάνωση», κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης. Η Πρεβεζάνα, Τζίνα Λαμπρούση, που αποθεώθηκε, σχολίασε: «Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και με το παραπάνω και τους ευχαριστούμε όλους. Ελπίζω να ξαναγίνει η διοργάνωση στην επαρχία και στηρίζουμε την ομοσπονδία για αυτή την πρωτοβουλία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου