Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Μια μεγάλη «αγκαλιά» η Λευκάδα!!!


 

Η Λευκάδα θα φιλοξενήσει την γιορτή του βόλεϊ με τα αστέρια της Α1 Γυναικών, πέντε από αυτά… πράσινα, να δίνουν «μάχες» στο φιλέ την Κυριακή στις 5μ.μ.! 


Αποστολή Λευκάδα για την εφημερίδα η ΠΡΑΣΙΝΗ: Δήμητρα Πολυχρονοπούλου

Με πέντε «αστέρια» του Παναθηναϊκού, τις Μαρία Χατζηνικολάου, Ξανθή Μυλωνά, Νταϊάνα Φερέιρα, Μάρθα Νιέβα και Ρομάνια Γιουράνι -καθώς η Μανωλίνα Κωνσταντίνου που επρόκειτο να παρευρεθεί απουσίαζε δικαιολογημένα αφού δίνει εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο- θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 5μ.μ. (ΟΤΕ TV) το All Star Day γυναικών στο κλειστό της Λευκάδας.

Έχοντας ως γνώμονα την ανάπτυξη του γυναικείου βόλεϊ και εν γένει του αθλήματος στην επαρχία και ιδιαίτερα στο νησί του Ιονίου, η Λευκάδα υποδέχτηκε τις κορυφαίες αθλήτριες που αγωνίζονται στην Α1 γυναικών, για το All Star Day 2012. Κατά τη συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λευκάδας, όλοι οι φορείς, διοργανωτές και φιλοξενούμενοι, εξέφρασαν την ευχαρίστησή τους για την διεξαγωγή της γιορτής του γυναικείου βόλεϊ που για πρώτη φορά θα λάβει χώρα στην επαρχία.
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης από την πλευρά του, σημείωσε: «Όταν αναλάβαμε τη διοίκηση της Ομοσπονδία, κύριος στόχος μας ήταν η ανάπτυξη του αθλήματος στην περιφέρεια. Η Λευκάδα είναι ο μοναδικός νομός που δεν είχε ομάδα βόλεϊ. Θέσαμε στόχο να στηρίξουμε την προσπάθεια και να μπει το άθλημα στην περιοχή. Μέσα σε λίγους μήνες φτιάχτηκε ομάδα βόλεϊ και την καλωσορίζουμε. Λόγω οικονομικής κρίσης είναι εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες για όλους, αλλά αυτό δεν εμποδίζει να γίνει μια διοργάνωση, με χαμηλό μπάτζετ και συνεργασία πολλών φορέων».

«Ιδιαίτερο θέαμα από τα αστέρια»

Ο Τάκης Φλώρος, προπονητής των Ελληνίδων All Stars τόνισε: «Τις περισσότερες φορές όταν μαζευόμαστε, μιλάμε τυπικά. Τώρα μιλάμε ουσιαστικά. Όντως σας ευχαριστούμε κυρίως γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει. Είναι ένα σημαντικό γεγονός και πραγματικά ευχαριστούμε την ομοσπονδία και όλους φορείς για τη φιλοξενία και το δικαίωμα να είμαστε σε μια γιορτή που εύχομαι να μην είναι η τελευταία. Αύριο θα δείτε ιδιαίτερο θέαμα, από ό,τι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα και τα κορίτσια θα παίξουν υψηλό επίπεδο και προτείνω όλες οι οικογένειες να έρθουν».

Ο τεχνικός των επίλεκτων, Ξένων All Stars, ο Ζόραν Κόβαζιτς, πρόσθεσε: «Σε συνεργασία με την ομοσπονδία έχουν το βόλεϊ διαφήμιση για την περιοχή και για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του τουρισμού. Εδώ είναι η αφρόκρεμα του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ και χαίρομαι πολύ που έχετε καινούρια ομάδα βόλεϊ στην περιοχή. Όλοι είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε και κάθε χρόνο το βόλεϊ να πηγαίνει όλο και καλύτερα»!


Η εκπρόσωπος των ξένων All Star, Κάταλιν Κις σχολίασε: «Αποτελεί πολύ καλή διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ και τον αθλητισμό, που είναι σε δύσκολη θέση λόγω κρίσης. Για εμάς μια γιορτή, να ξεφύγουμε λίγο από το άγχος, να γνωριστούμε λίγο καλύτερα, να παίξουμε για… πλάκα. Θα περάσουμε καλά και ελπίζω να προλάβουμε να δούμε την Λευκάδα».

Τέλος η Τζίνα Λαμπρούση κατέληξε: «Είμαστε χαρούμενες που είμαστε σε μια όμορφη πόλη. Η φιλοξενία είναι υπέροχη. Στηρίζουμε την απόφαση της ομοσπονδίας να φέρει τις διοργανώσεις εκτός Αθηνών. Είναι πολύ καλή προβολή στο βόλεϊ και θα ήθελα να μαζευτεί κόσμος, να περάσουμε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου