Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Σαββατιάτικος… περίπατος στο Παπαστράτειο!



Με πρωταγωνιστές τους Μίμη Αληχανίδη και Γιάννη Κόχειλα που βρήκαν από 4 φορές τα δίχτυα, ο Παναθηναϊκός το Σάββατο το μεσημέρι πήρε ένα ακόμη «τρίποντο», στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» επικρατώντας 15-7 του Εθνικού, στην 15η αγωνιστική της Α1 Ανδρών!


Οι «πράσινοι» συνέχισαν τις νίκες, με… θύμα αυτήν την φορά τον ουραγό του πρωταθλήματος, Εθνικό, που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να ακολουθήσει τον ρυθμό των φιλοξενούμενων. Ενώ η έκβαση του αγώνα επέτρεψε στον προπονητή του «τριφυλλιού», Φάνη Κουντουδιό να κάνει αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα, καθώς θέλει να παρουσιάσει ένα δυνατό και ολοκληρωμένο σύνολο ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Βουλιαγμένη σε δύο εβδομάδες.
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη, ωστόσο αυτό που κρατάει ο Έλληνας τεχνικός από την χθεσινή αναμέτρηση είναι αφενός η επανεμφάνιση του Άγη Φαναριώτογλου, που δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και αφετέρου οι θετικές παρουσίες των νεαρών Δραγώνα και Παρασκευόπουλο. Καθώς επίσης και ότι οι συνήθεις σκόρερ της ομάδας, Γιώργος Αφρουδάκης, Γιώργος Τσόκας και Κώστας Κοκκινάκης πέτυχαν από δύο τέρματα, παρόλο που αγωνίστηκαν μόλις από ένα οκτάλεπτο ο καθένας, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους «πράσινους» να πάρουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής κρατώντας την διαφορά των 8 γκολ από τον Εθνικό.
Ο Παναθηναϊκός με το «τρίποντο» που εξασφάλισε χθες έχει 30 βαθμούς, και εκμεταλλευόμενος την «γκέλα» του Πανιωνίου, που ηττήθηκε από την Χίο, μείωσε στον έναν βαθμό την διαφορά του από τους «κυανέρυθρους» μπαίνοντας δυνατά στην «μάχη» για την είσοδό του στην 4άδα των πλέι οφ.

Τα 8λεπτα: 1-6, 1-4, 4-1, 1-4

ΕΘΝΙΚΟΣ (Μαυρωτάς): Αιβαλιώτης , Καρακατσάνης 1, Σιώνης 1, Σταυρπουλος, Λούκαρης 1, Πετρόχειλος, Γκιάλης, Γαβαλάς 2, Κεχαγιάς, Αλεβίζος 2, Μπιλάλης, Σταθόπουλος, Χατζηκυριακάκης, Αλεξάκης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Κουντουδιός): Ρέππας, Κομάντινα, Δραγώνας, Στελλάτος, Κόχειλας Ι. 4 , Κόχειλας Ν., Αληχανίδης 4, Αφρουδάκης Γ. 2, Κοκκινάκης 2, Αφρουδάκης Ζ. 1, Δερμιτζάκης, Παρασκευόπουλος, Τσόκας 2, Παπαδημητρακόπουλος

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου