Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Στις χαρές και στις λύπες ΠΑΟ"!



«Εύχομαι από την κάρδια μου η ομάδα να πατήσει ξανά στα πόδια της και να βρεθεί πάλι εκεί που της αρμόζει. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, ακριβώς όπως ήρθα», με αυτήν την μεγαλειώδη πρόταση γνωστοποίησε ο Στάθης Ντονάς το τέλος της θητείας του στον Παναθηναϊκό μετά από 12 χρόνια, κρεμώντας τα παπούτσια τους!


Δώδεκα χρόνια προσφοράς στον Παναθηναϊκό, ατελείωτες στιγμές προπονήσεων, χαράς και λύπης, δεν ήταν αρκετά για την διοίκηση του «πράσινου» ΤΑΑ να κρατήσει στην ομάδα τον Στάθη Ντονά, παρότι η ομάδα βρίσκεται ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό στην Α2, και κάθε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. 

Το οριστικό τέλος για την θητεία του Καλαματιανού διαγώνιου στον Παναθηναϊκό και εν γένει στο βόλεϊ, ήρθε το βράδυ της Πέμπτης, αφού η διοίκηση της ομάδας της καρδιάς του και ο προπονητής του, θεωρούσαν πως υπάρχει ηθικό θέμα και δεν μπορούν να… δεχτούν το γεγονός ότι σταμάτησε τις προπονήσεις –για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του- και γι’ αυτό δεν τον έχουν καλέσει σε συνάντηση, ούτε την ύστατη στιγμή, μήπως και σωθεί η χρονιά.
Μολονότι εδώ και δύο ημέρες ακόμη και μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη και φυσικά ο πρόεδρος, Χρόνης Ακριτίδης έχει προσεγγίσει τους πρωταθλητές της… Άμμου, Γιώργο Κοτσιλιάνο και Νίκο Ζουπάνη, που έχουν επίσης σταματήσει τις προπονήσεις, για να εξετάσουν το ενδεχόμενο επιστροφής τους στην ομάδα, δεν έχουν τηλεφωνήσει στον Στάθη Ντονά, που έχει κατακτήσει δύο Πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα με το τριφύλλι στην καρδιά!
Προτιμούν δηλαδή να «παλεύουν» μόλις 9 παίκτες για την σωτηρία του ένδοξου τμήματος του συλλόγου, αντί να έχει ο Δημήτρης Καζάζης τρεις ακόμη λύσεις στα εναπομείναντα ματς και στα πλέι άουτ με την Πάτρα!

«Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά»!

Ο έμπειρος διαγώνιος, με το δολοφονικό σερβίς, που πολλές φορές έχει «γυρίσει» αγώνα, χαρίζοντας νίκες στον Παναθηναϊκό, την Πέμπτη το βράδυ, λίγο πριν τις 11μ.μ. έγραψε στο status του στο Facebook «Τέλος εποχής»!
Η υπομονή του Στάθη Ντονά -που τα Χριστούγεννα είχε δεχθεί και πρόταση από την ΕΑΠ, αλλά την είχε αρνηθεί, για ηθικούς λόγους, αφού οι στόχοι της ομάδας ήταν ίδιοι με αυτούς του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να πρόδιδε ποτέ την ομάδα της καρδιάς του- εξαντλήθηκε. Έτσι λίγα λεπτά μετά το πρώτο του status ο Καλαματιανός που έχει «μπέσα» πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που με έκανε καλύτερο άνθρωπο τα τελευταία 12 χρόνια της ζωής μου, που έκανα φίλους και γνωστούς, που έζησα χάρες και λύπες. Ευχαριστώ επίσης όλο το κόσμο που τόσα χρόνια ήταν διπλά μου και με στήριζε. Εύχομαι από την κάρδια μου η ομάδα να πατήσει ξανά στα πόδια της και να βρεθεί πάλι εκεί που της αρμόζει. Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, ακριβώς όπως ήρθα».
Μέσα σε μισή ώρα, τα μηνύματα συμπαράστασης ξεπέρασαν τα 100, αφού η αγάπη των συναθλητών και συναθλητριών του στον Παναθηναϊκό, αλλά και του απλού κόσμου προς το πρόσωπό του είναι ανεκτίμητη!

Στο… ακουστικό τους, οι Ζουπάνης-Κοτσιλιάνος!

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης υπήρχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο, που θέλει να βοηθήσει όπω ςμπορεί το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, τον πρόεδρο του ΤΑΑ, Χρόνη Ακριτίδη, και τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη με τους αθλητές του Παναθηναϊκού, Γιώργο Κοτσιλάνο και Νίκο Ζουπάνη, για να συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής τους στο «τριφύλλι». Οι Πρωταθλητές της… Άμμου, επανέλαβαν στους διοικούντες την επιθυμία τους να επιστρέψουν για να βοηθήσουν τον ΠΑΟ, και περιμένουν σήμερα τη απόφαση της διοίκησης, για το αν θα πάνε για προπόνηση ή όχι!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου