Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Ευκαιρία να πάμε τελικό»!




Ο Παναθηναϊκός μπορεί και πρέπει να βρεθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, σύμφωνα με τον Σπύρο Χουντουμάδη

  
Κούλουμα στο Ζηρίνειο αναμένεται να κάνουν τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, που μπορεί να έχουν στο μυαλό τους στο ματς με το Ανατόλια για το Κύπελλο, όμως την Καθαρά Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ. (OTE TV) αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή Κηφισιάς για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.

Χωρίς την Ελένη Κουτσιβίτη, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της δευτεριάτικης αναμέτρησης, αφού η νεαρή πασαδόρος κώλυσε κρύωμα και προφυλάχθηκε, ούτως ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στην διάθεση του προπονητή της. Κατά τα άλλα κανένα άλλο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει ο Σπύρος Χουντουμάδης, ο οποίος μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Κρύωσε η Ελένη Κουτσιβίτη, και για να προφυλαχθεί η ίδια αλλά και οι υπόλοιπες συμπαίκτριές της, δεν ήρθε στην χθεσινή προπόνηση, με στόχο να την έχουμε ετοιμοπόλεμη στις επόμενες ημέρες».
Το… ευχάριστο διάλλειμα για το All Star Day γυναικών, που διεξήχθη στην Λευκάδα, τελείωσε όλες οι «πράσινες» πρέπει να επικεντρώσουν την προσοχή τους τόσο στα εναπομείναντα ματς του Πρωταθλήματος, όσο και στο Κύπελλο. Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Έχουμε μία ευκαιρία βάσει της κλήρωσης να πάμε στο τελικό Κυπέλλου και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε. Το Ανατόλια είναι μια ομάδα που πάντα μας δυσκολεύει, ιδιαίτερα στο γήπεδό της. Πρέπει λοιπόν να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να περάσουμε αυτό το εμπόδιο και να προκριθούμε στον τελικό του θεσμού. Το παιχνίδι είναι στις 21 Μαρτίου, μεσολαβούν βέβαια τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπου θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από το κάθε παιχνίδι».
Τέλος σχετικά με το κατά πόσο η ομάδα έχει συνέλθει μετά την ήττα από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο Σπύρος Χουντουμάδης εξήγησε: «Έχουμε αφήσει πίσω μας την ήττα από την ΑΕΚ. Ο στόχος μας είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, δεν θα παρατήσουμε κανένα ματς, καθώς θέλουμε να εξαντλήσουμε κάθε μαθηματική πιθανότητα για το Πρωτάθλημα».


Το πλήρες πρόγραμμα

Η δράση στην Α1 γυναικών επιστρέφει με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής της Β’ φάσης, που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το ματς Ηρακλής Κηφισιάς-Παναθηναϊκός που θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα θα μεταδοθεί ζωντανά από το OTE TV, είναι αυτό που ξεχωρίζει, ενώ το Σάββατο, η ΑΕΚ αγωνίζεται στα Βριλήσσια και ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρκόπουλο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές έχουν ως εξής:
Θέσεις 1-6: Σάββατο 25/2/2012 στις 6μ.μ.: ΦΟ Βριλησσίων - ΑΕΚ (Μόσχος - Τσίτσικας, Παρ. Διαμαντόπουλος), στις 7μ.μ. : Ολυμπιακός - Μαρκόπουλο (Κομπούρας - Τσιμπινός, Παρ. Ακαρέπης) και Δευτέρα 27/2/2012 – OTE TV στις 5μ.μ.: Ηρακλής Κηφ. - Παναθηναϊκός (Κυριοπούλου - Κολτσίδας, Παρ. Πολίτης).
Θέσεις 7-12: Σάββατο 25/2/2012 στις 4μ.μ.: Πανελλήνιος - Ηρακλής (Μάλφας - Μηλιώρης, Παρ. Μαυρικίδης), στις 7μ.μ.: Μακεδόνες - Πανιώνιος (Κωνσταντινίδης - Αβραμίδης, Παρ. Σιμίδης) και ΣΑΑΚ Ανατόλια - Άρτεμις Κορυδαλλού (Σιδηράς - Δανιηλίδου, Παρ. Βανδώρος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου