Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Φουλάρουν οι «πράσινοι»



Νίκες με Καλαμάκι και ΠΑΟΚ, επιθυμούν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που θέλουν όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στο ντέρμπι με την Βουλιαγμένη στις 2 Μαρτίου  


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα με το Καλαμάκι το Σάββατο στις 5μ.μ. στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ (Μπιράκης, Δαμιανάκης).

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός, έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, καθώς οι Ζάχος Αφρουδάκης, Νίκος Στελλάτος και Γιώργος Τσόκας ξεπέρασαν τις ιώσεις που τους ταλαιπωρούσαν, ενώ επέτρεψαν και οι διεθνείς, Γιώργος Αφρουδάκης και Κώστας Κοκκινάκης. Οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν τις εμφατικές νίκες, κόντρα σε Καλαμάκι (αύριο στις 5μ.μ. αντί στις 7μ.μ. που ήταν αρχικά προγραμματισμένο) και ΠΑΟΚ (Τετάρτη 29/2), για να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο ντέρμπι με την Βουλιαγμένη, που τελικά θα διεξαχθεί Παρασκευή 2 Μαρτίου.
Ο Παναθηναϊκός κάθε απόγευμα προπονείται μαζί με την Χίο στο κολυμβητήριο του Ζαππείου, έτσι χθες το απόγευμα το «τριφύλλι» έδωσε ανεπίσημο φιλικό με την Χίο, με τους δύο προπονητές να δίνουν έμφαση στην τακτική.

«Για το 2/2 με Καλαμάκι και ΠΑΟΚ»

Να παρουσιαστεί η ομάδα του έτοιμη να διεκδικήσει όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στο ματς με την Βουλιαγμένη στις 2/3, επιθυμεί ο Νίκος Στελλάτος. Ο έμπειρος περιφερειακός του «τριφυλλιού», μιλώντας στην «Πράσινη» εξήγησε: «Μέχρι τώρα, κάναμε μια μίνι προετοιμασία στην φυσική μας κατάσταση, καθώς είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά ευτυχώς σήμερα (σ.σ. χθες) μαζευτήκαμε όλοι, καθώς επέστρεψαν οι διεθνείς μας και κάναμε μια καλή προπόνηση, ένα φιλικό με την Χίο. Πρέπει να κάνουμε το 2/2, ενόψει του αγώνα με την Βουλιαγμένη, όπου θα επιδιώξουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς αναλόγως από την απόδοση που θα πιάσουμε». Και κατέληξε: «Δεν υπάρχει περιθώριο για στραβοπάτημα με Καλαμάκι (αύριο) και ΠΑΟΚ (29/2), είναι δύο ματς που πρέπει να κερδίσουμε και να δοκιμάσουμε κάποια σχήματα και κάποια πράγματα στην τακτική, ενόψει του ματς με τον ΝΟΒ την Παρασκευή 2/3».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου