Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Γυρίζουμε για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟ»!



Σε… αναμονή βρίσκονται τόσο οι Νίκος Ζουπάνης και Γιώργος Κοτσιλιάνος, όσο και ο Στάθης Ντονάς, προκειμένου να ενημερωθούν για το αν τελικά θα επιστρέψουν για να βοηθήσουν το «τριφύλλι» να γλιτώσει στο… παρά πέντε τον υποβιβασμό ή όχι

  
Ραντεβού με το μέλος του ΔΣ του Ερασιτέχνη, Κύμη Μαρσέλο είχαν την Πέμπτη οι Πρωταθλητές της… άμμου, Γιώργος Κοτσιλιάνος και Νίκος Ζουπάνης, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο επιστροφής τους στον Παναθηναϊκό, κάτι που δεδομένης της κατάστασης που έχει περιέλθει η ομάδα είναι επιβεβλημένο να συμβεί, όπως και στην περίπτωση του Στάθη Ντονά, προκειμένου η ομάδα να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης έλειπε χθες σε επαγγελματικό ταξίδι, ωστόσο την… σκυτάλη στις διαπραγματεύσεις πήρε ο Κύμης Μαρσέλος, ο οποίος συναντήθηκε με τους Κοτσιλιάνο και Ζουπάνη. Οι δύο πλευρές συζήτησαν τα προβλήματα που υπήρχαν και οδήγησαν τον προπονητή Δημήτρη Καζάζη να εισηγηθεί την αποδέσμευσή τους, εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που είχαν ως εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ. 
Οι Πρωταθλητές στην… άμμο επανέλαβαν πως είναι διατεθειμένοι να επιστρέψουν στην ομάδα, προκειμένου να βοηθήσουν στο να μην υποβιβαστεί στην Α2, αρκεί φυσικά να επιλυθούν τα κάποια θέματα που αφορούν τις  προπονήσεις και το οικονομικό κομμάτι.
 Έτσι σήμερα αναμένεται ο Κύμης Μαρσέλος να ενημερώσει τον Χρόνη Ακριτίδη και εκείνος με την σειρά του να το συζητήσει με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη για να τεθούν άμεσα στην διάθεσή του. Ενώ επαφή αναμένεται να γίνει και με τον Στάθη Ντονά.

Να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα!

Τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να γλιτώσει η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού τον υποβιβασμό στην Α2, πρέπει να κάνουν οι διοικούντες τον σύλλογο, για να μην γραφτεί επί των ημερών τους η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του τρίτου τμήματος του συλλόγου. Τα λάθη που έχουν γίνει σε διάφορους χειρισμούς από την αρχή της χρονιάς δεν μπορούν να σβηστούν, ωστόσο έστω και τώρα πρέπει ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης και όσοι διοικούν το τμήμα, να εξαντλήσουν τις πιθανότητες να παραμείνει η ομάδα στην μεγάλη κατηγορία.
Μένουν τρεις αγωνιστικές για να τελειώσει η κανονική περίοδος του Πρωταθλήματος , με Ολυμπιακό, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ, και οι «πράσινοι» μπορούν να πάρουν βαθμούς τουλάχιστον στα 2 από τα τρία ματς, για να καταφέρουν να παίξουν πλέι άουτ με την ΕΑΠ. Αν επιστρέψουν στην ομάδα οι Κοτσιλιάνος, Ζουπάνης και Ντονάς, το «τριφύλλι» κάνοντας υπερπροσπάθεια μπορεί να διεκδικήσει την παραμονή του, κόντρα στην ομάδα της Πάτρας.


"Μπορεί να βρεθεί μια λύση"

Ο Γιώργος Κοτσιλιάνος, μιλώντας και εκ μέρους του Νίκου Ζουπάνη, εξήγησε στην εφημερίδα η «Πράσινη»: «Συζητήσαμε με τον κύριο Μαρσέλο τι προβλήματα υπήρχαν που μας οδήγησαν να σταματήσουμε τις προπονήσεις από τον Παναθηναϊκό και από την δική μας πλευρά υπάρχει η διάθεση να βοηθήσουμε την ομάδα. Πιστεύουμε ότι μπορεί να βρεθεί λύση. Εμείς δεν θέλουμε τίποτα παραπάνω από τα συμφωνηθέντα, όσον αφορά το οικονομικό τομέα. Περιμένουμε σήμερα τηλέφωνο από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι».
Ενώ αναφορικά με το γεγονός ότι έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία στην… άμμο, ο Γιώργος Κοτσιλιάνος πρόσθεσε: « Σίγουρα η επιστροφή μας στην σάλα, θα μας πάει πίσω στην προετοιμασία μας στο μπιτς βόλεϊ, αλλά θα το κάνουμε, με σκοπό να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό»!
Τέλος ο Έλληνας τεχνικός, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας στην «Π» κατέληξε: « Μέχρι σήμερα ελπίζω να ξεκαθαρίσει το θέμα με τους Κοτσιλιάνο και Ζουπάνη. Περιμένω τον Χρόνη Ακριτίδη ή κάποιον από την διοίκηση για να μιλήσουμε μετά την προπόνηση, για να αποφασίσουμε το τι μέλλει γενέσθαι».

Πηγή: H "Πράσινη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου