Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Με χαμόγελα και… πακέτο!




 Οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού, Μαρία Χατζηνικολάου και Ξανθή Μυλωνά ήταν αυτές που έκλεψαν την παράσταση, στα πλαίσια της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές δεξιότητες.



Οι μικροί θαυμαστές του Παναθηναϊκού, θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί με τα κορίτσια του «τριφυλλιού», ενώ τους ζητούσαν εκτός από αυτόγραφα και χαμόγελα, φανέλες. 
Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες, παραβρέθηκε όλη η ελληνική ομάδα μαζί με τους Τάκη Φλώρο και Αποστόλη Οικονόμου, και την Βίκυ Χατζηβασιλείου, που αναμένεται σήμερα να συμμετάσχει στο All Star Day γυναικών.

Τα δεκατρία κορίτσια και οι ομοσπονδιακοί προπονητές, Τάκης Φλώρος και Απόστολος Οικονόμου, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΣΠΕΔΕ, Απόστολο Βέτσα, μοίρασαν στα παιδιά μπάλες και φανέλες. 
 Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, που συγκίνησε και συγκινήθηκε, πήρε ως δώρο έναν πίνακα ζωγραφικής από τον μικρό Γιώργο και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλή δύναμη.
 «Η χαρά είναι όλη δική μου που βρίσκομαι εδώ μαζί σας», είπε στα παιδιά και τους γονείς τους.
Ο Απόστολος Βέτσας, εκ μέρους της ελληνικής ομάδας και της ομοσπονδίας, ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την πρόσκληση. Ελπίζουμε αύριο να σας δούμε όλους στο γήπεδο για να παίξουμε και να περάσουμε όμορφα».
 Η αντιδήμαρχος Ζωή Σκιαδά ευχήθηκε καλή χρονιά και υποσχέθηκε σε γονείς και παιδιά να συνεχίσουν να κάνουν το καλύτερο για εκείνους!

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ιδρύθηκε το 2002 και σήμερα αριθμεί 34 εγγεγραμμένα μέλη (παιδιά και εφήβους).
Λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 8 το πρωί με 4 το απόγευμα και κύριος στόχος του είναι να περνούν όμορφες και δημιουργικές στιγμές τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, όπως ανέφεραν όλοι. 
Τα παιδιά απασχολούνται με γυμναστική, εικαστικές τέχνες, υπολογιστές, ενώ βοηθιούνται με λογοθεραπεία και φυσιοθεραπεία, από το ειδικά εξειδικευμένο προσωπικό, με υπεύθυνο τον Άγγελο Βονιτσάνο.


Τζοχατζή αντί Κωνσταντίνου

Στο κλειστό γυμναστήριο της Βόνιτσας προπονήθηκαν οι Ελληνίδες και Ξένες All Star που την Κυριακή θα δώσουν αγώνα-γιορτή μπροστά στο κοινό της Λευκάδας. Στο μεταξύ, η ελληνική ομάδα θα έχει δύο απουσίες και μία προσθήκη. Απούσες θα είναι οι Στέλλα Χριστοδούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου και κλήθηκε η Μαρίνα Τζοχατζή.

Ονόματα Ελληνίδων Αθλητριών Champion All Star Day 2012
1. Guest player!
2. Τζουμάκα Ευγενία / ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
3. Μυλωνά Ξανθή / ΠΑΟ
4. Χατζηνικολάου Μαρία / ΠΑΟ
5. Μαρίνα Τζοχατζή / ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
6. Καραγκούνη Παναγιώτα / ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
7. Ισαμπέλ Ιβάνοβα / ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
8. Λαμπρούση Γεωργία / ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
9. Πάππα Μαρία / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
10. Τζανακάκη Γεωργία / ΑΕΚ
11. Εμμανουηλίδου Αγγελική Μελίνα / ΑΡΤΕΜΙΣ
12. Κιόση Ελένη / ΑΝΑΤΟΛΙΑ
13. Λαδένη Αφροδίτη / ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
14. Μερτέκη Ευαγγελία / ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ
Προπονητές: Τάκης Φλώρος, Απόστολος Οικονόμου

Ονόματα Ξένων Αθλητριών Champion All Star Day 2012
1. Μποροβίντσεκ Σόνια / AEK
2. Κις Κάταλιν / AEK
3. Ντόγκανιτς Μπογιάνα / AEK
4. Φερέιρα Ντιάνα / ΠΑΟ
5. Γιουράνι Περέα Ρομάνα / ΠΑΟ
6. Νιέβα Μάρτα / ΠΑΟ
7. Τένεβα Ραντόσβετα / ΟΣΦΠ
8. Σίμανιτς Μπιλιάνα / ΟΣΦΠ
9. Νοσέκοβα Μαρτίνα / ΟΣΦΠ
10. Mιγιάτοβιτς Γέλενα / ΑΝΑΤΟΛΙΑ
11. Πέτο Ανίτα / ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
12. Σιλχάνοβα Έβα / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
13. Σίμιτς Γέλενα / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Προπονητές: Ζόραν Κόβαζιτς, Σίλβια Ιβάνοβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου