Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

«Έφυγαν μόνοι τους»!



«Όσοι έφυγαν από τον ΠΑΟ έφυγαν μόνοι τους. Κανένα παίκτη δεν έδειξε ο Παναθηναϊκός. Και όσοι γυρίσουν πίσω να ζητήσουν συγνώμη από τους συμπαίκτες τους», αυτό θέλησε να τονίσει μιλώντας στην «Πράσινη» ο πρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός, Χρόνης Ακριτίδης.


Ο ισχυρός άνδρας του τρίτου μεγαλύτερου τμήματος του συλλόγου, επέστρεψε την Πέμπτη στην Αθήνα και πήρε την… σκυτάλη από τον Μαρσέλο Κύμη στις διαπραγματεύσεις για την επιστροφή, όσων έφυγαν, αλλά έχουν μία ακόμη ευκαιρία να εξιλεωθούν, βοηθώντας το «τριφύλλι» να παραμείνει στην κατηγορία.
Επιπρόσθετα ο Χρόνης Ακριτίδης, αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της κατάστασης στο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6: «Αυτή τη στιγμή το τμήμα βόλεϊ βρίσκεται στη χειρότερη στιγμή της ιστορίας του. Έγιναν αρκετά λάθη. Και διοικητικά, όπως πάντα φταίνε τα διοικητικά. Ανέλαβα στα τέλη Αυγούστου. Τότε, δεν ήταν καν δεδομένο να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Το τμήμα αυτό έχει ιστορία που την ξέρουν όλοι. Δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό να μη συμμετέχει εκεί που έχει διακρίσεις. Ξεκίνησε ο σχεδιασμός της ομάδας αργά. Δεν υπήρχαν καλοί Έλληνες αθλητές, ενώ είχαμε και τη μεταφορά παλαιών χρεών. Υπήρξαν προσφυγές που μάθαμε δύο μέρες πριν ξεκινήσει η σεζόν. Όταν προέκυψε και αυτό τρέχαμε να το “θεραπεύσουμε”. Έτσι, δυστυχώς φτάσαμε σήμερα να συζητάμε αυτό που δεν θέλαμε. Είναι βαριά η φανέλα και λυγίζεις από το βάρος. Δεν έχει μάθει ποτέ να αγωνίζεται για να αποφύγει τον υποβιβασμό». 

«Κάποιοι δεν αντέχουν το βάρος της φανέλας»

Ενώ για το αν υπάρχει η ελπίδα να σωθεί η ομάδα ανέφερε:
 «Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Έχουμε κάνει πολλές προσπάθειες, αλλά έγιναν και λάθη. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε ένα νέο σύνολο, με χαμηλό μπάτζετ για να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Αλλά το βάρος της φανέλας και μερικές κακές και απαράδεκτες στιγμές αθλητών μας στοίχισαν. Δεν γίνεται παραμονές να αποχωρεί παίκτης από τον Άρη. Είναι το ψυχολογικό και όχι το οικονομικό. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπειά μας. Δεν μπορούν να παίζουν με τον Παναθηναϊκό. Την τρέχουσα σεζόν, υπάρχουν οφειλές για ενάμιση μήνα. Όμως, είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε τα πάντα για την Α1. Προτεραιότητα είναι να ξεχρεώσει το τμήμα και σε τρία χρόνια να τον παραδώσουμε χωρίς χρέη». 
Τέλος για τα λάθη που έγιναν στην αρχή σχολίασε:
 «Λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας δεν υπήρχαν Έλληνες παίκτες και γι’ αυτό στραφήκαμε σε παιδιά από το μπιτς βόλεϊ. Εκείνοι έφυγαν, αλλά ξανασυζητούμε μαζί τους. Επίσης, υπάρχουν παίκτες που δεν αντέχουν το βάρος της φανέλας»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου