Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Τυχερό το 13ο!


 

Να διεκδικήσουν την πρώτη τους παρουσία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, επιθυμούν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, σήμερα στις 6:30μ.μ. στον πρώτο ημιτελικό του 13ου Final 4 κόντρα στην Χίο


 Ο Παναθηναϊκός στοχεύει στην πρώτη του πρόκριση σε τελικό στο 13ο Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται στο Αργοστόλι κάτι που θα επιτευχθεί εφόσον υπερκεράσει σήμερα στις 6.30μ.μ το εμπόδιο της Χίου στον α’ ημιτελικό του θεσμού.

Οι «πράσινοι» θα «παλέψουν» με όλες τους τις δυνάμεις για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί αύριο, Σάββατο στις 8 μ.μ., με αντίπαλο τον νικητή του ζευγαριού του β’ ημιτελικού Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη (σήμερα στις 8μ.μ.). Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, που δόθηκε χθες το απόγευμα στην αίθουσα Τύπου του ανοικτού κολυμβητηρίου του Αργοστολίου, οι τοπικοί φορείς και ο πρόεδρος του Αργοστολίου, Λούκας Νιφοράτος ευχήθηκαν να διεξαχθεί ένας όμορφος τελικός με τις καλύτερες προδιαγραφές, ενώ σχετικά με το αν περιμένουν οπαδούς χωρίς προσκλήσεις στο Final 4 τόνισε με νόημα: «Η Κεφαλονιά είναι τουριστικό νησί, κόσμος μπαίνει κόσμος βγαίνει…»!

Κουντουδιός: «Αουτσάιντερ, αλλά θα το παλέψουμε»!

Πρώτος στόχος για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι να βγάλουν οι παίκτες του τον καλύτερό τους εαυτό στην πισίνα και να διεκδικήσουν ότι τους αναλογεί! «Ευχαριστούμε το Αργοστόλι. Έκανε καταπληκτική χρονιά η τοπική ομάδα της Κεφαλονιάς και εύχομαι να ενισχυθεί τα επόμενα χρόνια. Θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα τον Θοδωρή Βλάχο, ότι εύχομαι να γίνει ένα καλό ένα καλό Final 4, αφού παίζουν οι 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι το αουτσάιντερ, θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ελπίζω και οι υπόλοιποι παράγοντες που παίζουν ρόλο σε έναν αγώνα να βοηθήσουν στην ομαλή διεξαγωγή», ανέφερε κατά την συνέντεξη Τύπου ο Έλληνας τεχνικός ενώ μιλώντας στην «Πράσινη» πρόσθεσε: «Είμαστε το αουτσάιντερ αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε ότι πιθανότητες έχουμε. Απλά παίζουμε με μια ομάδα με διπλάσιο μπάτζετ από εμάς, η οποία μας έχει δύο φορές στα ματαξύ μας ματς και έχει το προβάδισμα. Ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι θα βγάλουμετον καλύτερό μας εαυτό μέσα στην πισίνα. Θεωρώ ότι το παιχνίδι θα κριθεί στην ψυχολογία»!
 
Τσόκας: «Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο»!

Από τη μεριά του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Τσόκας, αρχικά ανέφερε: «Ευχαριστούμε το Αργοστόλι. Εύχομαι πρωταγωνιστές να είναι οι παίκτες και όχι οι άλλοι παράγοντες. Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θέλουμε να φέρουμε το Κύπελλο. Το θέλουμε πολύ και οι τέσσερις ομάδες είναι καλές και δυνατές για να το κατακτήσουν».
Ενώ μιλώντας στην «Π» ο έμπειρος περιφερειακός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε: «Έχουν περάσει οι 4 καλύτερες ομάδες στο Κύπελλο. Σίγουρα η ομάδα μου είναι το αουτσάιντερ, αλλά θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μεσα στο νερό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ κοντά αγωνιστικά, και όλα είνια ανοιχτά».
Τέλος, τόσο ο Τσόκας όσο και ο Κουντουδιός ρωτήθηκαν για το τι εννοούσαν με τους «άλλους παράγοντες», με τον κόουτς των «πρασίνων» να δίνει την δική του αφοπλιστική απάνητησ: «Θα σε παραπέμψω στον αντιπρόεδρο της ΚΟΕ, τον κ. Κατσαρό. Εύχομαι πρωταγωνιστές να είναι οι αθλητές, μόνο αυτό θέλω να πω»!

Πηγή: Η Πράσινη
Αποστολή Αργοστόλι: Δήμητρα Πολυχρονοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου