Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Το… πάρτι δεν σταματά!



«Το… πάρτι δεν σταματά», -όπως έγραψαν και οι ίδιες στο facebook μετά την πρόκρισή τους στους τελικούς- για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού που την Δευτέρα έμαθαν το πρόγραμμα της Τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων!
Στις 22, 23 και 24 Μαΐου θα διεξαχθεί η τελική φάση με τις «πράσινες» να έχουν πρώτο αντίπαλο την ΑΣ Ελπίδα, στη συνέχεια την Ένωση Βύρωνα και τελευταίο τον ΑΠΣ Αίαντα, με στόχο ακόμη και το απόλυτο για να φτάσουν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου!
Οι… μικρές του Βασίλη Βλαχονικολού, έχουν όλα τα φόντα να το πετύχουν αρκεί να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά για έναν μήνα ακόμη, και με πάθος να διεκδικήσουν την Κούπα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελικής φάσης:
Παρ. 22/6/2012 Ένωση Βύρωνα - ΑΠΣ Αίας
Παρ. 22/6/2012 ΑΟ Παναθηναϊκός - ΑΣ Ελπίς
Σαβ. 23/6/2012 ΑΟ Παναθηναϊκός - Ένωση Βύρωνα
Σαβ. 23/6/2012 ΑΣ Ελπίς - ΑΠΣ Αίας
Κυρ. 24/6/2012 ΑΠΣ Αίας - ΑΟ Παναθηναϊκός
Κυρ. 24/6/2012 Ένωση Βύρωνα - ΑΣ Ελπίς

Συγχαρητήρια ανακοίνωση

Τα εύσημα απένειμαν οι διοικούντες τον σύλλογο στις Κορασίδες του Παναθηναϊκού, για την πρόκριση που πέτυχαν στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης: «Ο Πρόεδρος, Αχιλλέας Μακρόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού Α.Ο συγχαίρουν θερμά το προπονητικό τιμ και τις αθλήτριες του τμήματος Κορασίδων Πετοσφαίρισης του Συλλόγου για την πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος. Τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία και ουσιαστική εκπλήρωση των κόπων μιας ολόκληρης χρονιάς»!

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου