Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Φουλάρουν τις μηχανές για το Final 4



  Ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της τελικής φάσης του Κυπέλλου οι πολίστες του Παναθηναϊκού, που θέλουν να κάνουν την υπέρβαση νικώντας την Χίο, για να προκριθούν στον τελικό του θεσμού, που θα διεξαχθεί τέλος της εβδομάδας στο Αργοστόλι.

Οι «πράσινοι» έχουν αφήσει πίσω τους τον αποκλεισμό από την Βουλιαγμένη για τους τελικούς των πλέι οφ του Πρωταθλήματος και από χθες ανεβάζουν ρυθμούς στις προπονήσεις τους. Εξάλλου στοχεύουν στην υπέρβαση, που δεν είναι άλλη από την πρόκρισή τους στον τελικό του θεσμού για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, έχοντας υπερκεράσει το εμπόδιο της Χίου την Παρασκευή το απόγευμα.
Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Φάνης Κουντουδιός έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή τους, εκτός από τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στη μέση, ωστόσο υπολογίζεται κανονικά για το Final 4.
Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει από την Αθήνα την Πέμπτη το πρωί, οδικώς και στη συνέχεια ακτοπλοϊκώς, καθώς το ίδιο απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, και μετά προπόνηση στο κολυμβητήριο του Αργοστολίου, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες.
Οι «πράσινοι» έχουν πεισμώσει καθώς, παρότι έχουν πετύχει τον αρχικό τους στόχο που δεν ήταν άλλος από την είσοδό τους στην 4άδα σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχουν επενδύσει στην ομάδα τους και «διψούν» για διάκριση που θα επιτευχθεί μέσω του θεσμού των… εκπλήξεων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου