Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Παραίτηση-σοκ Μαλακατέ



Κεραυνός εν αιθρία η παραίτηση του Τάκη Μαλακατέ από την θέση του Γενικού αρχηγού του Ερασιτέχνη και μέλος του ΔΣ, στις τάξεις της «Μάνας του Λόχου» του συλλόγου


Την αιφνίδια παραίτηση του Τάκη Μαλακατέ από την θέση του Γενικού Αρχηγού του Ερασιτέχνη και μέλους του ΔΣ έβγαλε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα "Πράσινη"!

Ο πρώην γενικός αρχηγός του Ερασιτέχνη, μολονότι είχε ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό των τμημάτων του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν, αποφάσισε να απομακρυνθεί από τα διοικητικά του συλλόγου, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, που δεν θέλησε να εξηγήσει. Ωστόσο ζήτησε στα εναπομείναντα μέλη του ΔΣ να υλοποιήσουν τις προγραμματικές θέσεις που είχαν αποφασίσει μετά την εκλογή της παρούσας διοίκησης, υπό την προεδρία του Αχιλλέα Μακρόπουλου.
Η επιστολή με την οποία κοινοποίησε χθες στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και στο ΔΣ την παραίτησή του ο Τάκης Μαλακατές ήταν η ακόλουθη: «Κύριοι, Με την παρούσα σας γνωρίζω την παραίτηση μου από τη θέση του γενικού αρχηγού που μου εμπιστευτήκατε και από μέλος του ΔΣ. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ στους λογούς της παραίτησης μου, θα ήθελα όμως να ζητήσω από όλους να προσπαθήσετε με όλες σας τις δυνάμεις να υλοποιήσετε τις προγραμματικές μας θέσεις για σημαντική μείωση του χρέους. Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.
Με Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς, Τάκης Μαλακατές»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου