Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Πανάξια πρόκριση στο Final 4 οι Κορασίδες!



Παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ, η ομάδα των Κορασίδων του Παναθηναϊκού πήρε τη νίκη επί του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 και προκρίθηκε στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος, όπου θα διεκδικήσει ακόμη και τον τίτλο!

  
«Αγαθά κόποις κτώνται» έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες, κάτι που ισχύει και στην περίπτωση της ομάδας κορασίδων βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που την Κυριακή κέρδισε 3-0 (25-6, 25-23, 25-19) τον Ηρακλή Κηφισιάς και εξασφάλισε την συμμετοχή της στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος!

Η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου υπό τις οδηγίες του προπονητή, Βασίλη Βλαχονικολού, είναι αξιοθαύμαστη. Ενώ τα αποτελέσματα φαίνονται στο γήπεδο, με τις «πράσινες» και να βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού του Μοσχάτου και να παίρνουν μια πανάξια πρόκριση στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα υπερκεράσει εύκολα το εμπόδιο του φαβορί για τον τίτλο, Ηρακλή Κηφισιάς στα ημιτελικά του θεσμού.
Τα κορίτσια του «τριφυλλιού» αναμένεται σε λίγα χρόνια να ανέβουν στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, με στόχο να συνεχίσουν την αξιοζήλευτη πορεία της, με την κατάκτηση 15 τίτλων σε 7 σερί χρόνια! Έτσι η πρόκριση στα τελικά του θεσμού, που θα διεξαχθεί στις 22-24 Ιουνίου, σε τοποθεσία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από την ΕΟΠΕ, είναι η ανταμοιβή των προσπαθειών που έκαναν όλη την χρονιά και «το… πάρτι δεν σταματά!», όπως χαρακτηριστικά έλεγαν μεταξύ τους οι «πράσινες» μετά την επιτυχία τους!

"Έπαιξαν όλες καταπληκτικά"!

Ο τεχνικός των Κορασίδων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Βλαχονικολός μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» εξήγησε: «Παίξανε όλες καταπληκτικά. Οι κοπέλες έβγαλαν στο γήπεδο αυτό που έχουμε δουλέψει όλο τον χρόνο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλες. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και τους κόπους τους, που ευτυχώς είχαν ανταπόκριση»!
Εκτός λοιπόν από τις γνωστές… μικρές της πρώτης ομάδας, Αναστασία Μικρουδάκη και Μαρίνα Γεωργίου, μία θέση στην κορυφαία γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ελλάδας διεκδικούν και οι:
Ειρήνη Βελούδη, Κεφάλα Ελευθερία, Γιώτα Σούρα, Γεωργία Τσατσούρη, Μαρία Αποστολάκη, Ηλιάννα Γιαννακοπούλου, Πηνελόπη Μανικοπούλου (λίμπερο), Ναταλία Δαμασκηνού, Μαριλένα Φάφα, Κεφάλα Έφη, Ιωάννα Κασδοβασίλη και Αγάπη Ζαρμακούπη.
Τέλος στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων προκρίθηκαν επίσης η Ελπίς που επικράτησε της ΕΑ Λάρισας με 3-1 (25-14, 10-25, 25-23, 25-18), ο Αίαντας Ευόσμου που νίκησε με 3-0 (25-10, 25-12, 25-13) τον Επίκουρο και η Ένωση Βύρωνα που επικράτησε με 3-1 (25-19, 25-14, 24-26, 25-13) του Άργους.

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου