Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Κόχειλας: «Θα γράφαμε ιστορία»!




Την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αν οι στόχοι της ομάδας παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο εξέφρασε μιλώντας στην «Πράσινη» ο Γιάννης Κόχειλας.
Ο περιφερειακός του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, αλλά από κάποια αδικαιολόγητα λάθη στην επίθεση, επιτρέψαμε στον αντίπαλο να βάλει γκολ στην κόντρα. Σε τέτοια παιχνίδια αυτό δεν επιτρέπεται. Η Χίος μετά είχε ανεβασμένη την ψυχολογία της, της βγήκαν και κάποια πράγματα παραπάνω, ενώ εμείς χάσαμε το μυαλό μας χωρίς λόγο. Σίγουρα είναι καλύτερη ομάδα η Χίος αλλά δεν έχουμε μεγάλη διαφορά».
Εν συνεχεία ο «πράσινος» άσος σημείωσε: «Σίγουρα στην αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε ως αουτσάιντερ, αλλά με μικρές διαφορές από τις υπόλοιπες ομάδες. Μας μένει μια πικρία γιατί δεν κάναμε την υπέρβαση να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο και θα μπορούσαμε  σήμερα να έχουμε γράψει ιστορία για τον ΠΑΟ. Κατά τα άλλα είμαστε μέσα στους στόχους μας, αφού περάσαμε στην 4άδα του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος».
Τέλος ο Γιάννης Κόχειλας μιλώντας για το μέλλον του στην ομάδα τόνισε με νόημα: « Η επόμενη ημέρα είναι ανάλογη με το τι θα αποφασίσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη το καλοκαίρι για την ομάδα. Η φετινή σεζόν ήταν μια καλή χρονιά για μένα και για την ομάδα. Έτσι αν η ομάδα έχει τις ίδιες βλέψεις και θέσει ξανά υψηλούς στόχους, θα ήθελα να παραμείνω στον Παναθηναϊκό».

 «Χρειάζεται υπομονή για τον τίτλο»!

«Πρώτα πρέπει να λύσουμε τα... εσωτερικά προβλήματα του συλλόγου και μετά θα έρθουν οι τίτλοι στο τμήμα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός, μετά το τέλος του αγώνα και μιλώντας στην «Πράσινη» πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στη Χίο, κέρδισε δίκαια. Κάναμε τρία παιδιάστικα λάθη, και δώσαμε τρία εύκολα γκολ στον αντίπαλο στο τρίτο οκτάλεπτο. Από εκεί και έπειτα είχαμε πρόβλημα συγκέντρωσης, κάτι που μας ακολουθεί όλη τη σεζόν, και χάσαμε το ματς. Πρέπει να δουλέψουμε κι άλλο, σε βάθος χρόνου, καθώς δεν γίνεται τη μία χρονιά να τερματίζουμε τρίτοι, μετά από 36 χρόνια, και την άλλη να πάμε για τίτλο. Ο Παναθηναϊκός για να φτάσει σε ένα τίτλο θέλει ακόμη δουλειά. Χρειάζεται χρόνος και τριβή. Οι αθλητές καλώς είναι ενθουσιώδεις στις δηλώσεις τους αλλά πρέπει να είμαστε πραγματιστές. Ο Παναθηναϊκός θέλει υπομονή, πρέπει πρώτα να λύσει τα εσωτερικά του προβλήματα και μετά να έρθουν οι τίτλοι».
Καταλήγοντας ο τεχνικός του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στην επόμενη ημέρα του τμήματος: «Το καλό είναι ότι ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται στην ελίτ του πόλο. Ωστόσο ο ΠΑΟ για να μπορέσει να διεκδικήσει έναν τίτλο χρειάζεται δουλειά. Τώρα εμείς κοιτάζουμε τα ματς για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας».
Παράλληλα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Τσόκας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το πέρας του ημιτελικού, σχολίασε: «Συγχαρητήρια στη Χίο, έπαιξε καλύτερα από εμάς. Δεν ήταν ένα καλό ποιοτικά παιχνίδι. Δυο ομάδες νευρικές. Δεν ήμασταν αποτελεσματικοί στην επίθεση αλλά δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα. Πρέπει όμως να αναφερθώ στην παρουσία των οπαδών μας. Τους ευχαριστούμε που είναι πάντα δίπλα μας και που σήμερα μας στήριξε στην προσπάθειά μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου