Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Τα βλέπω όλα πράσινα!



  Μαθήματα εξέδρας παρέδωσαν την Παρασκευή το απόγευμα οι πάνω από 300 οπαδούς του Παναθηναϊκού, που κατέκλυσαν το ανοικτό κολυμβητήριο του Αργοστολίου, δημιουργώντας συγκλονιστική ατμόσφαιρα καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα, δίνοντας παράλληλα απίστευτη δύναμη στους «πράσινους» που αισθάνθηκαν ότι έπαιζαν στην... Λεωφόρο!

Διάφορα πανό κοσμούσαν το κολυμβητήριο, ωστόσο το ακόλουθο ήταν αυτό που έκλεψε την παράσταση:  «Ο Καλαφάτης Άρχοντας και Ιδρυτής δικός σου. Η 13 δίπλα σου για πάντα στο πλευρό σου! Κεφαλονιά club»!
Η Κεφαλονιά είναι... καταπράσινη, κάτι που φάνηκε με το που έφτασε η αποστολή του «τριφυλλιού» στο νησί, με την υποδοχή που της είχαν ετοιμάσει. 
Την Παρασκευή οι νησιώτες, μία ώρα πριν τον αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Χίο, ξεκίνησαν με πομπή από τον τοπικό σύνδεσμο, μέχρι το κολυμβητήριο, και παρακολούθησαν τον α’ ημιτελικό του Κυπέλλου, σε όλη την διάρκεια του οποίου δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την ομάδα τους.
 "Εδώ είναι οι ρίζες σου Παναθηναϊκέ" και στην "Λεωφόρο παίζουμε" τραγουδούσαν οι Κεφαλονίτες οπαδοί του κορυφαίου συλλόγου της χώρας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου