Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ξεκινάει ο σχεδιασμός του «πράσινου» ΤΑΑ





 Συνάντηση μεταξύ του προέδρου του ανδρικού τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Χρόνη Ακριτίδη με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καζάζη, για να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας


Αν και επίσημα τουλάχιστον, την Δευτέρα τελείωσε το πρωτάθλημα της Volleyleague, οι ιθύνοντες του ΤΑΑ Παναθηναϊκού έχουν ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος του «πράσινου» ΤΑΑ, Χρόνης Ακριτίδης έχει ήδη στα χέρια του τον φάκελο με τις προτάσεις του προπονητή του «τριφυλλιού», Δημήτρη Καζάζη, που χωρίζονται ανάλογα με το μπάτζετ που θα καταφέρει ο ισχυρός άνδρας του τμήματος να συγκεντρώσει. Ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει και η συνάντηση των δύο πλευρών, όπου θα αποφασιστεί η ανανέωση της συνεργασίας του Καζάζη με τον σύλλογο. Και αμέσως μετά ξεκινάει και το «χτίσιμο» της ομάδας της νέας χρονιάς .
Πρόθεση των διοικούντων είναι να συζητήσουν με όλους τους Έλληνες παίκτες που έκαναν την υπέρβαση και πέτυχαν την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, και βάσει των οικονομικών δεδομένων που θα προκύψουν να γίνουν οι ανανεώσεις ή αποδεσμεύσεις αντίστοιχα.
Από εκεί και πέρα μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Δημήτρης Καζάζης βρέθηκε στην Βουλγαρία, για να παρακολουθήσει το προολυμπιακό τουρνουά της Σόφιας, όπου συμμετείχαν σπουδαίες ομάδες όπως η Βουλγαρία, Σλοβενία, Ισπανία, Σερβία, Ιταλία και Γερμανία. Ο Έλληνας τεχνικός έχει ξεκινήσει το σκάουτινγκ με σκοπό την εύρεση οικονομικών αλλά αξιόλογων ξένων που μπορούν να βοηθήσουν τον σύλλογο όχι μόνο να μην ξανακινδυνεύσει αλλά να επανέλθει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Τέλος κομβικής σημασίας είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τα οφειλόμενα των παικτών και πως μπορεί να γίνει ο διακανονισμός προκειμένου το έλλειμμα στα ταμεία του Ερασιτέχνη να μην μεγαλώσει.

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου