Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Το Αργοστόλι είναι πράσινο!


 
 
Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με μηχανάκια και αυτοκίνητα στην αποστολή πόλο του συλλόγου, την οποία περίμεναν κατά την άφιξή της στην Κεφαλονιά, στο Μύλο του Πετριά έξω από το Αργοστόλι, και την συνόδευσαν μέχρι το ξενοδοχείο με τα κορναρίσματα να... ξυπνούν το νησί!

Αμέσως μετά την Συνέντευξη Τύπου οι «πράσινοι» είχαν προπόνηση στο ανοικτό κολυμβητήριο, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες, με τον Φάνη Κουντουδιό να δίνει τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του. Αγωνιστικό πρόβλημα δεν υπάρχει στις τάξεις του «τριφυλλιού», ενώ για προληπτικούς λόγους ο Κώστας Κοκκινάκης ο οποίος προπονήθηκε κανονικά, είχε μεταβεί αεροπορικώς στην Κεφαλονιά το πρωί, και δεν ταξίδεψε οδικώς και ακτοπλοϊκώς στο νησί του Ιουνίου, προκειμένου να μην επιβαρύνει την μέση του.
Τέλος την προπόνηση του Παναθηναϊκού, παρακολούθησαν τα παιδιά των ακαδημιών της ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού, που μετά το τέλος είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες της ομάδας, που χάρηκαν με την όμορφη έκπληξη!

Οι απόγονοι του Καλαφάτη!

Ο ιδρυτής του Παναθηναϊκού, Γεώργιος Καλαφάτης, κατάγεται από τα Διλινάτα Κεφαλονιάς, και παρότι δεν είχε ο ίδιος παιδιά, οι συνεχιστές του βρίσκονται στο όμορφο νησί του Ιουνίου! Οι απόγονοι του, Λευτέρης και Μαριλένα Καλαφάτη, είναι δίδυμοι, μόλις 11 χρονών και το ταλέντο τους έχει ξεχωρίσει ήδη, αφού παίζουν ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Κεφαλονιά, «Panathinaikos soccer school  Κεφαλονιάς», με προπονητές τους Γιάννη Παρασκευόπουλο και Τάκη Φωή.
Μάλιστα η Μαριλένα είναι το μοναδικό κορίτσι όλων των ακαδημιών του συλλόγου, και στο τουρνουά που είχε διεξαχθεί στο Λουτράκι, πέτυχε 4 γκολ και αναδείχθηκε MVP, ενώ βραβεύτηκε μαζί με τον αδερφό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου