Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Έρχεται ο Γκορμπάτκοφ

Στην Αθήνα αναμένεται την Τρίτη το μεσημέρι ο Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, και το απόγευμα θα κάνει και την πρώτη του προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Καζάζη.


Ο Βούλγαρος διαγώνιος, που πέρσι αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς αλλά ανήκει στην Σλάβια Σόφιας, έρχεται, έστω καθυστερημένα, για να αλλάξει την εικόνα του «τριφυλλιού» μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Από το απόγευμα τον περιμένει κανονικά ο Δημήτρης Καζάζης στην προπόνηση, προκειμένου να προλάβει να μπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας.
Ο 21χρονος διαγώνιος, θα αντικαταστήσει τον Τόμας Γιοζεφάσκι. Μάλιστα αν γίνει γρήγορα η αποδέσμευση του Πολωνού διαγώνιου, που δεν προσέφερε το "κάτι" παραπάνω στην ομάδα, η μεταγραφή του Γκορμπάτκοφ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα, προκειμένου ο νεαρός Βούλγαρος ύψους 2,02μ. να προλάβει το ματς με τον Φοίνικα Σύρου, από όπου ο Παναθηναϊκός πρέπει να «κλέψει» βαθμούς.
Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» πρέπει να κινηθούν άμεσα για την ολοκλήρωση της δεύτερης αλλαγής ξένου αθλητή, προκειμένου να μην προκύψει πρόβλημα με το πενταπλούν του και το δελτίο του αθλητή να βγει μέχρι την Παρασκευή, για να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Σύρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου