Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Γκορμπάτκοφ: «Ψηλότερα στο τέλος του β’ γύρου»

 Μέλος της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού πρέπει να θεωρείται ο Βούλγαρος άσος, Άλεξ Γκορμπάτκοφ, που από την Τρίτη (10/1) βρίσκεται στην χώρα μας και ίδιο το απόγευμα έκανε την πρώτη του προπόνηση.




Ο 23χρονος διαγώνιος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και τέθηκε αμέσως στην διάθεση του Δημήτρης Καζάζη, που τον υπολογίζει κανονικά στο σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. 
Οι ιθύνοντες του «τριφυλλιού» κατέθεσαν την Τετάρτη (11/1) τα απαραίτητα έγγραφα του νεαρού αθλητή ύψους 2,02μ. στην ΕΣΑΠ, μαζί με τη λύση συμβολαίου του Τόμας Γιοζεφάσκι, προκειμένου ο Γκορμπάτκοφ να αντικαταστήσει τον Πολωνό στο ρόστερ της ομάδας και να προλάβει να βγει το δελτίο του για να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Φοίνικα στη Σύρο.
Ο Άλεξ Γκορμπάτκοφ στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΑ, paovolleyball.gr, υπογράμμισε: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι στην Ελλάδα και πολύ περισσότερο που θα αγωνιστώ για τον Παναθηναϊκό. Γνωρίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος Σύλλογος στην Ελλάδα. Προσωπικά είμαι σε καλή κατάσταση και θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό ώστε στο τέλος του δεύτερου γύρου να βρισκόμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου