Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Φεύγει η Ράιτ, έρχεται η Μέρφι!



Η ολοκλήρωση της λύσης της συνεργασίας της Κιρστίν Ράιτ με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» στην έλευση της Τζόρνταν Μέρφι.


 Ακόμη και το Σάββατο (14/1) αναμένεται η οριστικοποίηση της αποδέσμευσης της Ράιτ, που αντιμετωπίζει τραυματισμό, και αμέσως μετά η Αμερικανίδα σμολ φόργουρντ, θα ταξιδεύσει για την Ελλάδα.  Η 24χρονη Μέρφι, η οποία πέρσι είχε αγωνιστεί ξανά στον Παναθηναϊκό, από την 7η αγωνιστική και έπειτα, κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν (με 9,6 πόντους, 5,6 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ ανά παιχνίδι), έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» και περιμένει να παραλάβει το εισιτήριό της για να επιστρέψει στην Αθήνα.
Η Γιασεμή Σαμαντούρα χρειάζεται την ύψους 1,83μ. αθλήτρια από την αρχή της εβδομάδας για να προλάβει να την βάλει στο κλίμα και να τεθεί στην διάθεσή της όσο το δυνατόν συντομότερα. Η Αμερικανίδα είναι γεννημένη στις 8 Σεπτεμβρίου του 1987 στο Τέξας και είναι απόφοιτη του πανεπιστημίου Τέξας Τεκ. Πρόκειται για μια παίκτρια που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στο γήπεδο, είναι ιδιαίτερα δυνατή, ενώ μπορεί να βοηθήσει και στη θέση 4.
Η Μέρφι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο και  μάλιστα ήταν στη ίδια ομάδα με την Κίρστιν Ράιτ, τους Γκιγκάντες ντε Καρολίνα. Σε 18 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 9,7 πόντους, 5,8 ριμπάουντ, 4,7 ασίστ, 2,2 κλεψίματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου