Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Έτοιμοι να… ξεκολλήσουν από την ουρά

Να συνεχίσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, «διψούν» οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού που την Κυριακή στις 7μ.μ. αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο συγκατοικούν στην τελευταία θέση, για την 11η αγωνιστική της Volleyleague.



Οι «πράσινοι» βρίσκονται από χθες,  Σάββατο, το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να είναι ξεκούραστοι και να διεκδικήσουν μια πολύτιμη νίκη κόντρα στον «Δικέφαλο του Βορρά» που θα τους… ξεκολλήσει από την ουρά της βαθμολογίας και θα τους ανεβάσει το ηθικό. Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Δημήτρης Καζάζης δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, μάλιστα κανονικά θα αγωνιστεί και το Τόμας Γιοζεφάσκι στο τελευταίο του ματς, αφού την Δευτέρα θα έρθει στην Αθήνα ο αντικαταστάτης του, Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στο paovolleyball.gr τόνισε: «Δεν είναι καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον των δύο ομάδων, αφού υπάρχει μπροστά μας ένας ολόκληρος γύρος, αλλά είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και λόγω της βαθμολογική μας θέσης. Θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι καθώς ο ΠΑΟΚ πάντα στην έδρα του είναι πιο ανταγωνιστικός, όμως κι εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου