Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Όλοι στο Μετς για τις "πράσινες" Αμαζόνες


Έτοιμες να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη για το 2012 στην έδρα τους, είναι οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας, που απόψε Σάββατο (14/1) στις 8:15μ.μ. υποδέχονται στο κλειστό του Μετς τα Βριλήσσια (Μαρκάτης - Οικονόμου Β., Παρ. Πολίτης) για την 10η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.


Τα… φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού, θέλουν να συνεχίσουν την καλή πορεία τους, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση της α’ φάσης του Πρωταθλήματος, και να πανηγυρίσουν την νίκη κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα των Βριλησσίων, μαζί με τους οπαδούς τους που για πρώτη φορά το 2012 θα τις δουν να αγωνίζονται εντός έδρας. Ο Σπύρος Χουντουμάδης έχεις όλες τις «πράσινες» στην διάθεσή του και χθες ολοκλήρωσε την προετοιμασία του «τριφυλλιού» με προπόνηση και προβολή DVD της αντίπαλης ομάδας.
«Παίζουμε με μία ομάδα που έχει κάνει καλή πορεία μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα», ανέφερε μιλώντας στην «Π» ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε: «Έχει μεγάλες πιθανότητες να μπει στην εξάδα. Έτσι το ματς χρειάζεται προσοχή. Εμείς βρισκόμαστε σε αγωνιστική ανάκαμψη και αν δώσουμε τα αναμενόμενα στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι θα πάρουμε τη νίκη».
Ενώ σχετικά με το που θα κριθεί το ματς ο Σπύρος Χουντουμάδης τόνισε: «Αν πιέσουμε στο σέρβις και κάνουμε ένα καλό παιχνίδι σε μπλοκ και άμυνα, θα κερδίσουμε τα Βριλήσσια»!

ΚΑΡΠΟΥΖΑ: «Την πρώτη νίκη στην έδρα μας για το 2012»!

Η 22χρονη μπλοκέρ του Παναθηναϊκού, Άννα Καρπουζά μίλησε στην εφημερία η «ΠΡΑΣΙΝΗ» για το αποψινό ματς: «Πάμε δυνατά για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι για το 2012, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό του Μετς. Τα Βριλήσσια είναι μια ομάδα που αν και νεοφώτιστη έχει κάνει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και επάξια βρίσκεται στην 5η θέση. Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, ωστόσο αν εμείς πιάσουμε καλή απόδοση  δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να πάρουμε μία ακόμη «καθαρή» νίκη».
Η νεαρή κεντρική κατέληξε: «Στόχος μας είναι να μην χάσουμε άλλους βαθμούς μέχρι το τέλος της α’ φάσης του Πρωταθλήματος και γι΄ αυτό θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πανηγυρίσουμε ένα «τρίποντο» στην έδρα μας, μαζί με τους φιλάθλους μας».

Σάββατο το… κυρίως πιάτο
Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών είναι το ακόλουθο: Το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 5μ.μ.: Πανελλήνιος - Μαρκόπουλο (Μάλφας - Κολτσίδας, Παρ. Γεωργόπουλος), στις 5:30μ.μ.: ΑΕΚ - Μακεδόνες Αξιού (Δευτερίγος - Τσίτσικας, Παρ. Διαμαντόπουλος), στις 8μ.μ.: Πανιώνιος - Ηρακλής Κηφ. (Κατσούλης - Τσιμπινός, Παρ. Μαυρικίδης). Την Κυριακή στις 5μ.μ. Ολυμπιακός - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Μηλιώρης - Καπάνταης, Παρ. Ακαρέπης. Ενώ η αγωνιστική  ολοκληρώνεται την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 6μ.μ. (ΟTE TV) με την αναμέτρηση Άρτεμις Κορυδαλλού - Ηρακλής Θεσ. (Παπαστάμος - Μενεσλής, Παρ. Τριανταφύλλου).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 9 αγώνες):
ΟΜΑΔΑ               ΒΑΘ.      ΣΕΤ
1.ΑΕΚ                    27           27-1
2.Παναθηναϊκός     24           24-4
3.Ολυμπιακός        21           22-7
4.Ηρακλής Κήφ.    20           21-10
5.Βριλήσσια          15           20-18
6.Μαρκόπουλο     13           15-16
7.Ανατόλια            12           15-16
8.Μακεδόνες        11           15-20
9.Άρτεμις              8              9-21
10.Πανιώνιος        6              9-22
11.Ηρακλής          5              8-25
12.Πανελλήνιος    0              0-27

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου