Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Με Γκορμπάτκοφ στη Σύρο οι «πράσινοι»


Τα αδύνατα δυνατά να «κλέψουν» όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται από τον Φοίνικα θα κάνουν οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού.



Με στόχο το θετικό ξεκίνημα στον β’ γύρο της Volleyleague, ταξίδευσαν την Παρασκευή οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού στην Σύρο, όπου το Σάββατο στις 7μ.μ. αντιμετωπίζουν τον Φοίνικα (Βαρθαλίτης, Παπαδογούλας, Κομισάριος: Πέρρος).

Το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα θα κάνει σήμερα ο Βούλγαρος διαγώνιος, Άλεξ Γκορμπάτκοφ, του οποίου το συμβόλαιο εγκρίθηκε την Παρασκευή από την ΕΣΑΠ, σε ένα κρίσιμο ματς για το «τριφύλλι», που θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από τον ΠΑΟΚ, να ανατρέψει την κατάσταση και γι’ αυτό πρέπει οπωσδήποτε να «κλέψει» βαθμούς από τον Φοίνικα. Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το μεσημέρι στο Μετς και αμέσως μετά αναχώρησαν για τη Σύρο, με  τον προπονητή, Δημήτρη Καζάζη να μην αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. 

«Νιώθω έτοιμος να βοηθήσω»

Ο νεοαποκτηθείς διαγώνιος, Αλεξάντερ Γκορμπάτκοφ, μιλώντας στο paovolleyball.gr για την αναμέτρηση κόντρα στους νησιώτες τόνισε: «Στόχος μας είναι η κατάκτηση βαθμών σε κάθε παιχνίδι. Ο Φοίνικας στην έδρα του φαίνεται να είναι δυνατή ομάδα αλλά είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα». Καταλήγοντας ο 23χρονος βούλγαρος διαγώνιος τόνισε: «Αν και έχω κάνει τρεις προπονήσεις με την ομάδα, νιώθω έτοιμος να βοηθήσω και να δώσω ότι περισσότερο μπορώ».
Παράλληλα ο Δημήτρης Καζάζης από την πλευρά του, μιλώντας στο volleyleague.gr σημείωσε: «Αντιμετωπίζουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα που κάνει λίγα λάθη στο παιχνίδι της και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. Περιμένω μετά την εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ μία αντίδραση από την ομάδα μου γιατί ο καθένας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δεν έχουμε πλέον πολλά περιθώρια και πρέπει από κάθε παιχνίδι να έχουμε βαθμολογικά οφέλη»!
Στην αντίπερα όχθη νοκ άουτ είναι ο τραυματίας Ντάνγκουμπιτς και αμφίβολοι οι Μπρίτζιτς, Θάνος, με τον Ζένια Γκόρτσανιουκ να είναι έτοιμος να αγωνιστεί ξανά ως κεντρικός αν χρειαστεί, με τον Βασίλη Κουρνέτα να τονίζει: «Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό, ανεξάρτητα με τη βαθμολογική του θέση, το σίγουρο είναι ότι έχεις μπροστά σου ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πόσο μάλλον όταν έχει μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και θα έχει στη σύνθεση του νέους παίκτες τους οποίους δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται».


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 10 αγώνες):
1.Ηρακλής              27           30-9
2.Ολυμπιακός        24           27-9
3.Παμβοχαϊκός      19           24-16
4.Φοίνικας Σ.         18           21-11
5.Εθνικός Αλ.        14           20-21
6.ΠΑΟΚ                13           19-24
7.Κηφισιά              11           16-25
8.ΕΑΠ                    11           15-26
9.Λαμία                 11           13-20
10.Άρης                 10           17-26
11.Παναθηναϊκός   7              10-25
* Φοίνικας Σύρου και Λαμία έχουν έναν αγώνα λιγότερο και ΠΑΟΚ και ΕΑ Πατρών έναν αγώνα περισσότερο.
**Η πρώτη αγωνιστική του Β' γύρου της Volleyleague ολοκληρώνεται το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. (Novasports): Παμβοχαϊκός - Λαμία (Ράπτης, Βουδούρης, Κομισάριος: Βασιλειάδης) και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κηφισιά (Καραμπέτσος, Τζεπκινλής, Κομισάριος: Μιχελινάκης), Ηρακλής – Άρης (Θεμελής, Γεωργιάδης, Κομισάριος: Λαδάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου