Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Με Πανιώνιο στο Κύπελλο Γυναικών!

Η ΑΕΚ ήταν η... τυχερή στην κλήρωση της β΄ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, καθώς προκρίνεται στα ημιτελικά του θεσμού άνευ αγώνα, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκός, Αχιλλέα Μακρόπουλο να επιλέγει την μαύρη μπαλίτσα.
 Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο, δια χειρός του τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού, Νίκου Μαντούβαλου!



Η Β’ φάση του Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου και τα ζευγάρια που κληρώθηκαν είναι τα ακόλουθα: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός, Μαρκόπουλο - Ανατόλια και Ολυμπιακός - Ηρακλής Κηφισιάς. Αμέσως την επομένη ημέρα, στις 16 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την 4άδα.
Το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι μόνο των τριών μεγάλων ομάδων, κάτι που καταδεικνύει πόσο έχει υποβαθμιστεί ο θεσμός. Συγκεκριμένα τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος, ο αντιπρόεδρος, Τάκης Μαλακατές και ο έφορος του τμήματος, Δημήτρης Μούρτος, τον Ολυμπιακό ο τιμ μάνατζερ της ομάδας, Νίκος Μαντούβαλος και την ΑΕΚ, ο προπονητής Αποστόλης Οικονόμου, τους οποίους και υποδέχθηκε από την ΕΟΠΕ ο γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Σιδέρης, που ευχήθηκε δύναμη και αισιοδοξία.
*Αναφορικά με το που θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 7 Απριλίου, όπως ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ο Παναγιώτης Σιδέρης, αυτό θα αποφασιστεί στο επόμενο ΔΣ της ΕΟΠΕ, την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου