Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Χωρίς Ράιτ και Τσακιρίδου για το "διπλό"


Να επαναλάβουν την εμφατική νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς (44 πόντους διαφορά), επιθυμούν οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού που το Σάββατο στις 6μ.μ. αντιμετωπίζουν στο κλειστό Αγ. Δημητρίου τον τοπικό Κρόνο, στην 13η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ Γυναικών (Πόντας, Ιατρού -Σιώκας).

Οι «πράσινες» θα παραταχθούν χωρίς την Κίρστιν Ράιτ, της οποίας η αποδέσμευση αναμένεται από ώρα σε ώρα, ενώ εξαιρετικά απίθανη είναι και η συμμετοχή της Νίκης Τσακιρίδου, που ταλαιπωρείται από ίωση. Παρόλα αυτά η προπονήτρια, Γιασεμή Σαμαντούρα, έχει προετοιμάσει την ομάδα της για να διεκδικήσει το «διπλό».
Η ελληνίδα τεχνικός του «τριφυλλιού» μιλώντας στην εφημερία η «Πράσινη» εξήγησε: «Θα αγωνιστούμε χωρίς την Ράιτ, ενώ σχεδόν σίγουρο είναι πως δεν θα παίξει και η Τσακιρίδου, εξαιτίας μιας ίωσης. Ωστόσο ελπίζουμε ως θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Τέλος η Γιασεμή Σαμαντούρα σχολίασε: «Στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε τη νίκη στον Άγιο Δημήτριο και ελπίζω να τα καταφέρουμε, αν και ο αντίπαλός μας είναι ενισχυμένος σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου. Παρόλα αυτά είμαστε προετοιμασμένοι να ανταπεξέλθουμε».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:
Σάββατο 14 Ιανουαρίου στη 1μ.: ΠΑΟΚ - Εσπερίδες - Πιτσίλκας Μ., Τσιαμπλής (Πολυχρονίδης),στις 4μ.μ.: ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ - Αστέρας Εξαρχείων (Παπαθανασίου, Σιώκας -Βαμβακάς), Απόλλων Καλ. - Απόλλων Πτολ. (Θωμόπουλος Β., Παπαγεωργίου -Σκούλος), Αθηναϊκός - Άρης Θεσσαλονίκης (Γολέγου, Στρέμπας -Πετράκης). Και Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι: Πανιώνιος ΓΣΣ - ΔΑΣ Ανω Λιοσίων (Σκούτας, Διμπινούδης -Παπαδόπουλος Κ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου