Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Χατζηνικολάου: «Στόχος το Κύπελλο»!

 


Η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Μαρία Χατζηνικολάου μιλώντας στην εφημερία η «Πράσινη» για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, δεν έκρυψε την αισιοδοξία της για την πορεία του "τριφυλλιού". Ενώ όπως αποκάλυψε στόχος των "πρασίνων" είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου. 

Η ελληνίδα μπλοκέρ αρχικά υπογράμμισε: «Ήταν μια ευνοϊκή κλήρωση για εμάς  και φυσικά για την ΑΕΚ, που πέρασε χωρίς αγώνα. Από εκεί και περά εμείς θα κοιτάξουμε τη δουλεία μας να πάρουμε το παιχνίδι, όπου δεν πιστεύω να έχουμε κάποιο πρόβλημα και φυσικά  στόχος μας είναι η πρόκριση στον τελικό και η κατάκτηση του τίτλου».
Παράλληλα σχετικά με το ματς με τους Μακεδόνες Αξιού και τη συνέχεια του Πρωταθλήματος η ελληνίδα κεντρική σχολίασε: «Μπήκαμε με το δεξί στο 2012 και έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε έτσι κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και κρατώντας τον εαυτό μας σε καλή φόρμα.Επόμενο ματς είναι τα Βριλήσσια. Μία ομάδα που έχουν πολύ καλή πορεία και παίζουν πολύ συγκεντρωμένα. Πρέπει να προσέξουμε το παιχνίδι, αν παίξουμε όπως μπορούμε σε θα έχουμε κάποιο πρόβλημα». 

Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένα Αννούλα!

Η Άννα Καρπουζά την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου έκλεισε τα 22 της χρόνια! Γι' αυτό λίγο πριν την προπόνηση, η κολητή της, Μαρία Χατζηνικολάου, πήγε να την πάρει από το σπίτι της, και της επιφύλαξε μία έκπληξη. 
Το δωρο που έκανε στην φίλη της, η Μαρία ήταν ένα ρολόι. Η νεαρή μπλοκέρ που δεν το περίμενε, την ευχαρίστησε για την κίνησή της αυτή, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε: "Είναι δύσκολοι καιροί για δώρα"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου