Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: «Έσπασε» το ρόδι ο ΠΑΟ!



 Οι «πράσινοι» μπήκαν με το… δεξί στο 2012, καθώς το Σαββατοκύριακο, που μας πέρασε 7-8 Ιανουαρίου 2012, στην αίθουσα STAG του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας πήραν δύο πολύ σημαντικές νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με 4-3 επί της Βόχας και 4-1 επί της Χίου!

Έτσι το τέλος του1ου γύρου στην Α2 ανδρών βρήκε τον Παναθηναϊκό στην 7η θέση, ισόβαθμο με τον Ολυμπιακό με 10 β..
Στους αγώνες συμμετείχαν οι Διονύσης Βασιλείου, Θοδωρής Σιώκος και Κώστας Νικόπουλος, ενώ αναπληρωματικός ήταν ο Μάριαν Κοντραντιούκ.
Η δεύτερη φάση του πρωταθλήματος ξεκινάει στις 28-29 και το «τριφύλλι» θέλει τουλάχιστον δύο νίκες για να μην κινδυνεύσει.

Ο Κώστας Νικόπουλος μιλώντας στην «Π» υπογράμμισε: «Ξεπεράσαμε γρήγορα τον κακό μας εαυτό του 2011 και κάναμε ποδαρικό με το... δεξί στο 2012, πετυχαίνοντας δύο πολύ σημαντικές και  δύσκολες νίκες με Βόχα και Χίο. 
Στο 2ο γύρο μπορούμε να «χτυπήσουμε» όλα τα παιχνίδια και ελπίζω να μη έχουμε την ατυχία να χάσουμε πάλι 4-5 παιχνίδια στο 4-3. Συγχαρητήρια στα παιδιά που έδωσαν μεγάλες μάχες για τη νίκη. Αφιερώνουμε τις νίκες στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλο και στον έφορό μας Νίκο Τσίλη, που φέτος μας βοήθησαν και μας στήριξαν ουσιαστικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου