Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

«Αφιερωμένη η νίκη στον ΠΑΟ, τον πρόεδρο και τους οπαδούς»!


Σούιρς: «Χαρούμενη που βοήθησα να κερδίσουμε»!

Ικανοποιημένη από την συμβολή της στην κατάκτηση της νίκης επί του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου, στο ντεμπούτο της με την φανέλα του Παναθηναϊκού, ήταν η Τσέλσι Σούιρς, ενώ η Γιασεμή Σαμαντούρα αφιέρωσε τη νίκη στον ΠΑΟ, τον Μακρόπουλο και τον κόσμο του "τριφυλλιού"!


Η Αμερικανίδα γκαρντ, μίλησε στα «prasinanea.gr» για τη νίκη επί του Κρόνου και την πρώτη της εμφάνιση με την πράσινη φανέλα και τόνισε : «Ήμουν λίγο αγχωμένη πιθανότητα από αυτά που είχαν γίνει την προηγούμενη εβδομάδα υποθέτω. Όλοι μου είπαν ότι θα πήγαιναν καλά τα πράγματα. Ήξερα ότι θα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για το Σύλλογο. Ήξερα ότι θέλαμε να πάρουμε την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου. Για αυτό είμαι χαρούμενη που βοήθησα και εγώ να κερδίσουμε το παιχνίδι στο πρώτο μου αγώνα».

«Αφιερωμένη η νίκη στον ΠΑΟ, τον πρόεδρο και τους οπαδούς»!

Ενώ από την πλευρά της η Γιασεμή Σαμαντούρα ήταν ευχαριστημένη από την εμφάνιση των αθλητριών της, ενώ αφιέρωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό και τους οπαδούς του: «Συγχαρητήρια στις παίκτριές μου. Το παιχνίδι το κερδίσαμε επειδή τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα και έβγαλαν μεγάλη ενέργεια στο γήπεδο.
Αυτό που θέλαμε ήταν να κουράσουμε τον αντίπαλό μας και το καταφέραμε. Επίσης κλείσαμε σε πολύ μεγάλο ποσοστό την Γκοτζή και αυτό οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στην Μαγκλάρα. Η Γκότζη κάνει το παιχνίδι της αντίπαλης ομάδας και τους δίνει ρυθμό και εμείς καταφέραμε και την κλείσαμε. Στη συνέχεια ο επόμενος στόχος μας ήταν να περιορίσουμε τις ψηλές και αυτό το καταφέραμε. Πιστεύω ότι τη νίκη μας την έδωσε η άμυνα, ενώ στην επίθεση μας βοήθησε πολύ και η Σουίρς.
Την πρόκρισή μας αυτή θέλουμε να την αφιερώσουμε σε όλο τον Παναθηναϊκό, γιατί είχε πολλά χρόνια να πάει σε Final 4, στον πρόεδρο που βρίσκεται κοντά μας και στον κόσμο μας που μας ακολουθεί παντού».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου