Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Όμορφη η κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη!


Ο Παναθηναϊκός Α.Ο έκοψε την Πέμπτη (9/2) το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα παρουσία στο ξενοδοχείο Saint George Lycabetus παρουσία όλων των αγωνιστικών τμημάτων του, του Διοικητικού Συμβουλίου, μελών, εκπροσώπων της ΠΑΕ, των Παλαιμάχων, αλλά και πολλών Ομοσπονδιών.
 
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος στο λόγο του ανέφερε: «Θέλω να σας καλωσορίσω στην εκδήλωση. Εύχομαι και του χρόνου να έχουμε τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε μια ανάλογη εκδήλωση.

Δεν θέλω να αναφερθώ στα προβλήματα που υπάρχουν. Θα ήθελα να αναφερθώ στους παρευρισκομένους. Τους αγαπημένους μου συνεργάτες. Όλους αυτούς με τους οποίους προσπαθήσαμε να φέρουμε στον Παναθηναϊκό τις παλιές δόξες. Δυστυχώς παρ' όλες τις προσπάθειές μας δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ.

Με τη σημερινή παρουσία σας μας τονώσατε και πήραμε καινούριο θάρρος για να συνεχίσουμε και να φέρουμε εις πέρας το δύσκολο έργο μας. Είχα υποσχεθεί πως θα κάνω έναν σύντομο απολογισμό αλλά μετά από προσωπικές μου σκέψεις και την εξουσιοδότηση που μου έδωσε το Δ.Σ. για τις εκλογές αποφάσισα να μην το κάνω.

Κουραστήκαμε πολύ με το Πρωτοδικείο. Ο ταπεινός –εγώ- είχα αντιρρήσεις αλλά δεν εισακούστηκα. 
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός κινδυνεύει ζητάμε την υποστήριξή σας την φιλική. Όχι από τη διαχείριση την φετινή. Κινδυνεύουμε από τις συσσώρευση των χρεών παρελθόντων ετών. 

Βοηθήστε μας. 
Συμπαρασταθείτε στον αγώνα μας.

Δεν ξέρω αν θα είμαι νέος πρόεδρος αλλά θα εξακολουθήσω να συνεισφέρω με τις λιγοστές μου δυνάμεις. 
Δεν θέλω να σας πω περισσότερα. Θέλω να συγχαρώ τους συναδέλφους μου. Αγωνιστήκαμε πολύ σκληρά, αλλά δεν είχαμε καμία ανταπόκριση. Ομιλώ για Παναθηναϊκούς. 
Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Οι Παναθηναϊκοί που έχουν δικαιώματα αλλά και όσοι δεν έχουν θα μπουν στη Γενική Συνέλευση για να μπορέσουν να ακούσουν τι έχει γίνει.

Από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 8 Αυγούστου και από τότε μέχρι σήμερα αγωνιστήκαμε πάρα πολύ σκληρά. Μπορείτε να δείτε τα τμήματα του μπάσκετ γυναικών, του βόλεϊ γυναικών, του πόλο. Για το τμήμα του βόλεϊ ανδρών, αν και προσπαθήσαμε δεν τα καταφέραμε.

Θέλουμε να ενισχύσουμε τις ακαδημίες μας. Υπάρχουν πολλοί που μας έδωσαν βοήθεια. Πρώτος και καλύτερος ο Σύλλογος των παλαιμάχων.

Κλείνοντας θέλω να σας ζητήσω και πάλι τη βοήθειά σας. Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει και οι προσφυγές είναι καθημερινές. Σας ευχαριστώ που με ακούσατε και σας εύχομαι καλή χρονιά».



Οι βραβεύσεις

Τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν ο δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός αλλά και η παλιά αθλήτρια του μπάσκετ γυναικών, Χρύσα Στάμου Ζαχαρία. 

Επίσης, βραβείο για την προσφορά του στον Παναθηναϊκό Α.Ο δόθηκε στον Παύλο Γιαννακόπουλο, το οποίο παρέλαβε ο πρώην έφορος του βόλεϊ γυναικών Βασίλης Πιστιόλης, αφού ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.


Τέλος να σημειωθεί ότι το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος αλλά και ο γιος του, μέλος του Παναθηναϊκού και έγκριτος νομικός Βασίλης.  





Τα Φλουριά

Κάθε τμήμα έκοψε τη δική του πίτα με τους «νικητές-αθλητές» να κερδίζουν ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.
Στο πόλο ο τυχερός ήταν ο Νίκος Στελλάτος, στο γυναικείο μπάσκετ η Κατερίνα Σπαθάρη, στο γυναικείο βόλεϊ η Έλενα Χριστοδούλου, στο ανδρικό βόλεϊ ο Νίκος Αγγελόπουλος, στα βαρέα σπορ (πυγμαχία, πάλη, άρση βαρών) ο Χαράλαμπος Σβινέλης, στον στίβο το προπονητικό τιμ ενώ από το Δ.Σ ο Θεόδωρος Συνοδινός!







Πηγή: panathunaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου