Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Βράβευσαν τις Αμαζόνες του Παναθηναϊκού!


Την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού τίμησε την Τρίτη η ΕΣΠΑΑΑ!


Κατά την κοπή της πίτας της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. για το 2012, στην αίθουσα συνέντευξης τύπου του Ανοικτού Κολυμβητηρίου ΟΑΚΑ, τιμήθηκαν οι «πράσινες Αμαζόνες» για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2010-2011!
Οι αρχηγοί του «τριφυλλιού», Ξανθή Μυλωνά και Μαρία Χατζηνικολάου μαζί με την Έλενα Χριστοδούλου παρέλαβαν το αναμνηστικό κύπελλο για την κατάκτηση της 1ης θέσης του Πρωταθλήματος Α1 Γυναικών την περασμένη σεζόν!

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ, Στουραΐτης Γιάννης, η Ειδική Γραμματέας Πική Σοφία, ο Ταμίας και Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ, Βαλσαμής Ανδρέας και τα μέλη του ΔΣ, Λάγιου Βαρβάρα και Χαλβατζής Νεκτάριος. Την ΕΣΑΠ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της, Τορνατώρος Παντελής. Επίσης παραβρέθηκαν η πρόεδρος του ΟΝΑ του Δήμου Αθηναίων, Ψαράκη Παναγιώτα και οι πρώην πρόεδροι της ΕΟΠΕ, Προσαλίκας Στέλιος και Μελισσουργός Γιώργος, ο πρώην ταμίας κ. Δασκαλάκης Αντώνης και το πρώην μέλος του ΔΣ, Μαργαρίτης Θανάσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι εξής:
• Η Εθνική Oμάδα των Παίδων για την κατάκτηση της 6ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων 2011 και την κατάκτηση της 7ης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων 2011.
• Η Εθνική Oμάδα των Νεανίδων για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο
Βαλκανικό πρωτάθλημα Νεανίδων 2011.
Η ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
• Η ομάδα των ΦΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και την άνοδο της στην Α1 Εθνική κατηγορία Γυναικών.
• Η ομάδα του ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 και την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία Ανδρών.
• Η ομάδα του ΣΑ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ για την άνοδο της στη Β΄ Εθνική κατηγορία Ανδρών την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
• Η ομάδα της ΑΣΠΕ ΘΕΤΙΣ για την άνοδο της στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.
• Η ομάδα του ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΄΄ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ΄΄ για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων την αγωνιστική περίοδο 2010 – 2011.
• Η ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ΒΥΡΩΝΑ για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Επίσης τιμήθηκαν οι: Ο προπονητής κ. Παντόπουλο Γιώργος, ο παράγοντας κ. Σαραντόπουλος Ιωάννης, η παράγοντας κ. Τσαντήλα Ελένη, ο διαιτητής κ. Ρουσάκης Παναγιώτης, ο αθλητής κ. Κελέμπελης Κώνσταντίνος και η αθλήτρια κ. Σάκουλα Χαρά για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά τους στο Βόλεϊ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου