Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Έτοιμες για την… αντεπίθεση!



Να «αλώσουν» τη Νέα Φιλαδέλφεια, παίρνοντας την ρεβάνς για το ματς του πρώτου γύρου, επιθυμούν οι «πράσινες»
  
Με σκληρή δουλειά και αυτοσυγκέντρωση συνεχίζεται η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας κόντρα στην ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Αμαζόνες του «τριφυλλιού» θέλουν τη νίκη για να μειώσουν την διαφορά από την Ένωση στον έναν βαθμό και να ξαναμπούν δυνατά στην διεκδίκηση του Πρωταθλήματος. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν οι «πράσινες» δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους στο τάραφλεξ, μπορούν να κάμψουν την αντίσταση της ΑΕΚ, που χθες έπαιξε χωρίς την Φένια Παπαγεωργίου και γνώρισε την δεύτερη ήττα της από την Γαλατασαράι, ολοκληρώνοντας έτσι τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού,  Σπύρος Χουντουμάδης έχει όλες τις αθλήτριές του στην διάθεσή του και θα πρέπει να βρει τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Ένωσης για να πάρει το «διπλό» που θα αλλάξει τα δεδομένα στην υπόθεση Πρωτάθλημα.
«Πιστεύουμε ότι θα πάρουμε τη νίκη. Δουλεύουμε σκληρά για να το πετύχουμε», τόνισε στην εφημερίδα η «ΠΡΑΣΙΝΗ» η πασαδόρος του «τριφυλλιού», Νταϊάνα Φερέιρα.

Καρπουζά: «Να μας βγουν αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις»!

Την πεποίθησή της ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να κοντράρει την ΑΕΚ, εξέφρασε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ» η Άννα Καρπουζά. Η νεαρή μπλοκέρ αρχικά ανέφερε: «Κερδίσαμε το Μαρκόπουλο και ήταν μια νίκη που θέλαμε πολύ και για λόγους ψυχολογίας. Παίξαμε καλύτερα και πιο συγκεντρωμένα από ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό και γι΄αυτό πήραμε τη νίκη. Ελπίζω ότι στο επόμενο ματς με την ΑΕΚ, θα παρουσιαστούμε ακόμη πιο συγκεντρωμένες  και εύχομαι να μας βγουν αυτά που κάνουμε στην προπόνηση»!
Τέλος σχετικά με το αν ο στόχος του πρωταθλήματος έχει χαθεί η «πράσινη» κεντρική  κατέληξε: «Όχι βέβαια. Παίζουμε βόλεϊ. Το βόλεϊ είναι ένα παιχνίδι, που πάντα μπορείς να κερδίσεις και να χάσεις». 

Πηγή: Η Πράσινη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου