Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ: «Νίκη στη Φιλαδέλφεια»!



Την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί ακόμη να ανατρέψει την κατάσταση και να παραμείνει σε… τροχιά τίτλου, αν κάνει μια καλή εμφάνιση την ερχόμενη Δευτέρα και νικήσει την ΑΕΚ μέσα στην Φιλαδέλφεια, εξέφρασε ο Σπύρος Χουντουμάδης.

 Ο προπονητής του «τριφυλλιού» αρχικά ανέφερε: «Θέλαμε πάρα πολύ μια «καθαρή» νίκη για να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας, μετά τα τελευταία δύο παιχνίδια, με Ανατόλια και Ολυμπιακό, και να το πετύχουμε πιάνοντας καλή απόδοση για να μπορέσουμε να πάμε στη Φιλαδέλφεια ανεβασμένοι. Μπήκαμε καλά στο πρώτο σετ, αλλά επειδή το πήραμε εύκολα, χαλαρώσαμε στο δεύτερο. Βάλαμε το Μαρκόπουλο στο παιχνίδι, καθώς  κάναμε και εμείς κάποια λαθάκια στην άμυνα. Όμως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι τα κορίτσια έχουν διάθεση, κάτι που φαίνεται από την προπόνηση».
Τέλος ο Έλληνας τεχνικός τόνισε με νόημα: «Φυσικά και είμαστε ακόμη ζωντανοί στο στόχο του πρωταθλήματος. Το ματς της Δευτέρας είναι καθοριστικό. Είναι ένα ντέρμπι. Ξέρουμε όμως πολύ καλά ότι για να μείνουμε σε… τροχιά πρωταθλήματος πρέπει να κερδίσουμε μέσα  στην Φιλαδέλφεια την ΑΕΚ, και θα επιδιώξουμε να το κάνουμε αυτό παίζοντας ελεύθερα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου