Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Αφρουδάκης: "Για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι"!



Η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκoύ αντιμετωπίζει την Χίο το Σάββατο το απόγευμα, με τον Γιώργο Αφρουδάκη να θέλει η ομάδα του να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο για λόγους γοήτρου



Η αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του β‘ γύρου που ξεχωρίζει είναι αδιαμφισβήτητα το ντέρμπι Χίος-Παναθηναϊκός που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6μ.μ. στο κολυμβητήριο της νησιωτικής ομάδας (Μπιράκης και Μπουδραμής). 
Οι «πράσινοι» συνεχίζουν εντατικά την προετοιμασία τους ενόψει του κρίσιμου ματς, καθώς θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη σε ντέρμπι για την φετινή σεζόν. Ο προπονητής, Φάνης Κουντουδιός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή το αν θα χρησιμοποιήσει τον Νικήτα Κόχειλα που προέρχεται από τραυματισμό, ή όχι. Ενώ δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα τραυματισμού.
Ο Γιώργος Αφρουδάκης, μιλώντας στην εφημερίδα η «Πράσινη» αρχικά τόνισε: «Έχουμε δύο νίκες σε ματς που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε. Παίξαμε με δύο ομάδες που ήταν πίσω στην βαθμολογία από εμάς και ευτυχώς περάσαμε αυτά τα δύο τεστ, που δώσαμε. Προερχόμαστε από μία διακοπή δύο μηνών, λόγω της Εθνικής ομάδας».
Ο έμπειρος φουνταριστός εν συνεχεία για το ντέρμπι με την Χίο εξήγησε: «Έχουμε το Σάββατο ένα ματς με μία ομάδα, που βρίσκεται σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τις προηγούμενες δύο και τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Το σαββατιάτικο ματς θα είναι δύσκολο καθώς είναι κόντρα σε μία ομάδα που αντικειμενικά πάει για πρωτάθλημα. Σίγουρα θα είναι ένα ακόμη τεστ για εμάς, ούτως ώστε να δούμε που βρισκόμαστε. Ωστόσο στόχος μας είναι η νίκη, και για ψυχολογικούς λόγους, αλλά και για λόγους γοήτρου. Φέτος δεν έχουμε πετύχει νίκη σε ντέρμπι και είναι μια ευκαιρία να το καταφέρουμε».
Τέλος ο διεθνής άσος του «τριφυλλιού» κατέληξε: « Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και εμείς αυτό που κοιτάμε είναι η κατάκτηση της 4ης θέσης, για την οποία όπως φαίνεται θα μονομαχήσουμε με τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα όμως σκοπεύουμε να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε ματς».
*Αυξημένα μέτρα ζήτησαν οι «πράσινοι» ούτως ώστε να μη συμβεί τίποτα στο ματς με την Χίο.
**Επίσκεψη στον σύνδεσμο του νησιού, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού.
 Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:
Σάββατο στις 5μ.μ.:  Π. Φάληρο-Ολυμπιακός, 5:30μ.μ.Εθνικός-ΠΑΟΚ, στις 6μ.μ. Χίος – Παναθηναϊκός, στις 7μ.μ. ΝΟ Πατρών – Καλαμάκι και Αργοστόλι – Βουλιαγμένη. Ενώ εκκρεμεί ο αγώνας Χανιά - Πανιώνιος.

«Εφικτή η πρόκριση στους Ολυμπιακούς»

Ο διεθνής φουνταριστός,  Γιώργος Αφρουδάκης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ, αναφέρθηκε στο κατά πόσο είναι εφικτός ο στόχος της πρόκρισης στο Λονδίνο: «Είναι μια διαδικασία, που την έχω βιώσει αρκετές φορές. Θα είναι η 4η φορά, που το περνάω αυτό. Σίγουρα αυτοί οι αγώνες είναι πιο δύσκολοι, λόγω της πίεσης, γιατί είναι αγώνες, που δεν υπάρχει αύριο. Είμαστε προετοιμασμένοι, το θέλουμε πολύ και στο μυαλό μας είναι μόνο η πρόκριση, για τους Ολυμπιακούς. Μαζί με τον Καναδά, θα παλέψουμε για τα 4 ολυμπιακά εισιτήρια. Γνωρίζουμε από τώρα ότι θα πρέπει να νικήσουμε στον αγώνα χιαστί της 6ης Απριλίου, για να πάρουμε την πρόκριση  στους Ολυμπιακούς. Έχουμε καλή ομάδα, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης και προόδου, αλλά χρειάζεται δουλειά, για να επανέλθουμε σε τροχιά μεταλλίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου