Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Μυλωνά: «Όλα μπορούν να συμβούν με ΑΕΚ»!



 Την πίστη της στην ομάδα της εξέφρασε για μία ακόμη φορά η αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ξανθή Μυλωνά μέσω του "Captains blog" της στην εφημερίδα "Η Πράσινη".

Η Λαρισαία λίμπερο χαρακτήρισε κρίσιμο το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΚ, όπου με νίκη ο Παναθηναϊκός θα έρθει πιο κοντά στην κορυφή! 
«Το Μαρκόπουλο είναι αποδυναμωμένο σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Βέβαια στάθηκε πολύ καλά ιδιαίτερα στο δεύτερο σετ όπου μας κόντραρε. Είναι σημαντικό για το ελληνικό βόλεϊ που δίνονται ευκαιρίες σε νέα παιδιά, γιατί δεδομένης της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στην χώρα, ο μόνο τρόπος για να επιβιώσει ο αθλητισμός είναι να εμπιστευτούν και να παίζουν νέες κοπέλες.
Από εκεί πέρα εμείς ανεξάρτητα με τον αντίπαλο καταφέραμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια με Ανατόλια και Ολυμπιακό. Καταφέραμε να βελτιώσουμε μπλοκ- άμυνα και σέρβις-υποδοχή. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα στο 2ο σετ αλλά τελικά καταφέραμε να το πάρουμε. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, όλη την εβδομάδα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο.
Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με τον πρώτο της βαθμολογίας, την ΑΕΚ και μάλιστα στην έδρα της, που είναι δύσκολη καθώς γεμίζει από κόσμο. Είναι ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και ας είναι μόλις η τρίτη αγωνιστική, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ακόμη δρόμος μπροστά μας. Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα κριθεί στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη και φυσικά στο σέρβις και την υποδοχή. Πρέπει να τις πιέσουμε στο σέρβις για να χαλάσουμε την υποδοχή τους, ώστε να βγουν εκτός οι δύο κεντρικές τους που μπορούν να σου κάνουν την ζημιά τόσο σε επίθεση όσο και σε μπλοκ.
Όλα μπορούν να συμβούν!
Μία πιθανή νίκη θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή μόλις στον έναν βαθμό πίσω από την ΑΕΚ, ενώ μια πιθανή ήττα θα μας απομακρύνει από τον στόχο μας, που είναι το Πρωτάθλημα και πλέον η κατάκτηση του τίτλου δεν θα εξαρτάται από εμάς, αλλά από γκέλα του αντιπάλου».

 Της Ξανθής Μυλωνά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου