Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

«Άλωσαν» το Αργοστόλι!



 Με γκολ του Κοκκινάκη στα δύο δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα, που διεξήχθη τελικά ένα 24ωρο από ότι ήταν προγραμματισμένο, εξαιτίας της αναβολής λόγω κακοκαιρίας, ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη επί του Αργοστολίου με 11-10!


Οι «πράσινοι», που είχαν στο πλευρό τους πάνω από 80 οπαδούς του Παναθηναϊκού, μπορεί να είχαν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, με τους Γιώργο Αφρουδάκη και Τσόκα να πετυχαίνουν από τρία και δύο γκολ αντίστοιχα, ωστόσο στο τελευταίο λεπτό ανατράπηκαν όλα. 
Ο Μπουρνάζος 14’’ πριν την λήξη ισοφάρισε σε 10-10 για την ομάδα της Κεφαλονιάς, όμως ο έμπειρος, Κώστας Κοκκινάκης «εκτέλεσε» τους νησιώτες, αφού πέτυχε το νικητήριο τέρμα και έτσι οι «πράσινοι» απέδρασαν από το νησί του Ιονίου με τη νίκη με 11-10.
Ο Παναθηναϊκός με τη νίκη αυτή, στην πρεμιέρα του β' γύρου του Πρωταθλήματος, πέρασε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω του τον Πανιώνιο, ο οποίος έχει έναν αγώνα λιγότερο, αφού παίζει την Δευτέρα με το Παλαιό Φάληρο στη Νέα Σμύρνη.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού", Φάνης Κουντουδιός αμέσως μετά το ματς υπογράμμισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους Παναθηναϊκούς της Κεφαλονιάς για την φιλοξενία και την υποστήριξή τους στο παιχνίδι"!
Τα 8λεπτα: 2-4, 3-4, 1-1, 4-2
Ν.Ο. Αργοστολίου (Κρητικός): Δουδέσης Βαγγ. 3, Μπουρνάζος 3, Δουδέσης Π. 3, Θωμάκος 1
Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γ. 3, Τσόκας 2, Κομάντινα 1, Στελάτος 1, Κόχειλας Ι. 1, Αληχανίδης 1, Κοκκινάκης 1, Δερμιτζάκης Χρ. 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου