Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή της πίτας, χαμόγελα και δώρα!




 Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο κλειστό της Λεωφόρου, για τα τμήματα υποδομής γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού! 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ομιλία από την διατροφολόγο Μαρία Σπυρίδωνος με τους γονείς και τα παιδιά να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα έλεγε η διατροφολόγος. Στο τέλος της ομιλίας έγιναν ερωτήσεις από τους γονείς ενώ τα παιδιά αποκόμισαν σημαντικές πληροφορίες για την διατροφή τους. Να σημειωθεί ότι τα τμήματα κορασίδων και νεανίδων παρακολουθούνται από την διατροφολόγο και τα αποτελέσματα στον ένα μήνα που γίνεται η παρακολούθηση είναι εντυπωσιακά.

Αμέσως μετά το λόγο πήρε ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Τάκης Μαλακατές, ο οποίος ευχήθηκε "Καλή χρονιά και πάντα επιτυχίας στα τμήματα", ενώ ευχαρίστησε τους γονείς και τις αθλήτριες που κάνουν πολλές θυσίες σε δύσκολες εποχές για τον Σύλλογο.
Ακολούθησε ο Γενικός Αρχηγός του Παναθηναϊκού, Πανίκος Χρυσοστόμου που συνεχάρη την ομάδα νεανίδων για την πρόκριση στο final 4 και ευχήθηκε στην ομάδα να τα πάει όσο καλύτερα μπορεί. Ευχήθηκε τέλος καλή χρονιά και επιτυχία σε όλα τα παιδιά και στο σχολείο.

Μετά το λόγο πήρε ο υπεύθυνος ακαδημιών, κ. Κύμης Μαρσέλλος που επισήμανε ότι τα τελευταία χρόνια η διοίκηση ασχολείται αρκετά με την οργάνωση όλων των τμημάτων ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Ευχαρίστησε και αυτός από την πλευρά του τους γονείς και τους αθλητές για την βοήθεια που παρέχουν στο Σύλλογο και ευχήθηκε καλή χρονιά με επιτυχίες τόσο στον αθλητισμό όσο και στο σχολείο.

Ο προπονητής των γυναικών κ. Σπύρος Χουντουμάδης ευχήθηκε στα παιδιά καλή χρονιά και τα συνεχάρη για την προσπάθεια που κάνουν. Μαζί με το προπονητικό team των γυναικών επιβλέπουν τα τμήματα υποδομής και είναι σε συνεχή παρακολούθηση των αθλητριών.  Επεσήμανε ότι φέτος έχει γίνει η αρχή και πάντα στην δωδεκάδα υπάρχουν 2 αθλήτριες από τα τμήματα υποδομής ενώ όταν το επιτρέπουν οι συνθήκες συμμετέχουν στις προπονήσεις και άλλες αθλήτριες από τις ακαδημίες μας. Ο στόχος είναι στο μέλλον όλο και περισσότερες αθλήτριες από τα σπλάχνα του συλλόγου να απαρτίζουν την γυναικεία μας ομάδα.

Μετά από την κοπή της πίτας έγινε κλήρωση για τα δώρα στις τυχερές αθλήτριες της χρονιάς: Μια συλλεκτική εμφάνιση της πρώην αρχηγού Ρούξι Ντουμιτρέσκου κέρδισε η αθλήτρια των Κορασίδων 2, Αγγελική Μέτσο.
Ένα T-S Volley κέρδισε η αθλήτρια των νεανίδων, Γεωργοπούλου Ξένια
Ένα T-S Volley κέρδισε η αθλήτρια από τα μινι μας Σαμπαντιώτη Βασιλία και από ένα T-S Volley κέρδισε η αθλήτρια των νεανίδων μας, Δήμα Ευα.


Πηγή: panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου