Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Ακαδημίες Βόλεϊ:«Στόχος μας και το Κύπελλο»!



Η ομάδα νεανίδων του Παναθηναϊκού, έχουν προκριθεί ήδη στο Final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί 12-14 Φεβρουαρίου. 

 Το «τριφύλλι» στον ημιτελικό που θα γίνει την Κυριακή στις 9μ.μ. στην Παλλήνη, θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Κηφισιάς και αν προκριθεί στον τελικό που θα γίνει την ημέρα των Ερωτευμένων, θα παίξει με τον νικητή του αγώνα Μαρκόπουλο – ΖΑΟΝ στο κλειστό γυμναστήριο της Μεταμόρφωσης.
Η κεντρική Γεωργία Τσατσούρη, που έχει πάρει χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες και με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, αποκάλυψε στην εφημερία η «Πράσινη» τους στόχους της για το Final 4: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη τόσο με την απόδοσή μου όσο και της ομάδας μου, και χαίρομαι γιατί οι προσπάθειές μας δεν πήγαν χαμένες. Πιστεύω ότι ο ημιτελικός θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, γιατί και οι δύο ομάδες έχουμε ανεβάσει τον πήχη πολύ ψηλά. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε τον Ηρακλή και να προκριθούμε στον τελικό της διοργάνωσης, και φυσικά να πάρουμε το Κύπελλο. Μπορούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε»!
Τέλος αναφορικά με το αν η απόδοσή της έχει αλλάξει, από την παρουσία της και στην πρώτη ομάδα του συλλόγου, η Τζώρτζια, όπως την φωνάζουν, κατέληξε: «Σίγουρα οι προπονήσεις με την γυναικεία ομάδα, μας βοηθάει πάρα πολύ στο να βελτιωθούμε. Πιστεύω ότι το αγωνιστικό μας επίπεδο με τις Νεανίδες έχει αλλάξει, κάτι που φαίνεται και στους αγώνες». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου