Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ: Ολική επαναφορά!



Πέρα από κάθε προσδοκία είναι η πορεία που έχει κάνει η ανδρική ομάδα πινγκ πονγκ του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα Α2 Ανδρών.


Ο αρχικός στόχος της ομάδας, βάσει των συνθηκών που συστάθηκε το τμήμα, ήταν απλά η παραμονή στην κατηγορία, ωστόσο έπειτα από την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλλε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος και φυσικά οι Νικόπουλος, Σιώκος και Βασιλείου, η ομάδα όχι απλά δεν κινδυνεύει, αλλά πλέον βρίσκεται στην 6η θέση και έχει άλλα δύο παιχνίδια –με Βόχα και Χίο- για να ανέβει ακόμη ψηλότερα στην βαθμολογία!
Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το «τριφύλλι» έδωσε καθοριστικά ματς, με τους «πράσινους» να έχουν μία νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 4-3 και κόντρα στην Ελευσίνα με 4-3, με τον Κώστα Νικόπουλο να βρίσκεται σε πολύ καλή ημέρα, ενώ την Κυριακή γνώρισαν… «γλυκιά» ήττα από τον πρώτο της βαθμολογίας, Ποσειδώνα Λουτρακίου με 4-0. Μάλιστα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και με τον ΓΑΣΕ παρακολούθησαν η παλιά δόξα του Παναθηναϊκού, Κώστας Πρίφτης και ο Ηλίας Μακρής.

«Μπράβο στα παιδιά για την αλληλοστήριξη»!

Ο προπονητής και αθλητής του «τριφυλλιού» Κώστας Νικόπουλος έκανε τον απολογισμό της μέχρι τώρα πορεία τους τμήματος, στην «Πράσινη» και εξήγησε: «Κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στο 2ο γύρο αφού τα αποτελέσματα δεν αντιπροσώπευαν την αξία της ομάδος. Χάσαμε 4 παιχνίδια στο 4-3 που θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Βρεθήκαμε να κινδυνεύουμε, αλλά καταφέραμε να ανατρέψουμε κάθε προγνωστικό και να νικήσουμε τις ομάδες που είχαμε χάσει. Η νίκη κόντρα στον ΓΑΣΕ ήταν το πρώτο σκαλοπάτι και μας έδιωξε λίγο το άγχος και η νίκη κόντρα στον ΟΣΦΠ, σφράγισε την παραμονή μας και μας έφερε να διεκδικούμε και μια εκ των 5-7 θέσεων στις 10 ομάδες της κατηγορίας».
Ο προπονητής και αθλητής του Παναθηναϊκού, κατέληξε: «Αφιερώνουμε τη νίκη στους πράσινους φίλους μας που φέτος μας έλειψαν απ' τους αγώνες, στον Πρόεδρο που του ευχόμαστε να τα πάει καλά με την υγεία του, και στο κ. Τσίλη, όπου παρακολουθεί πάντα και βρίσκεται κοντά στα προβλήματα της ομάδας για να δώσει λύσεις όπου χρειάζεται.
Θέλω τέλος από την πλευρά μου να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ο ένας στήριζε τον άλλο και ο ένας κάλυπτε το στραβοπάτημα του άλλου»!

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ Α2 ΑΝΔΡΩΝ (σε 14 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Ποσειδών Λουτρακίου 27
2. Α.Ο. Παγώνα Πάτρας 26
3. Γ.Σ. Άρης Βούλας 25 (σε 13 αγώνες)
4. Α.Κ. Ζωγράφου 22
5. Γ.Α.Σ. Ελευσίς 19
6. Παναθηναϊκός Α.Ο. 18
-. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 18 (σε 15 αγώνες)
8. Ε.Α. Βόχας 17 (σε 13 αγώνες)
9. Α.Σ.Ε.Α. Χίος 14 (σε 13 αγώνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου