Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Φύγαμε για τελικό!



 Από την Θεσσαλονίκη... περνάει η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για τον Παναθηναϊκό, μετά την κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της ΕΟΠΕ.


Τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι : Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΣΑΑΚ Ανατόλια – Παναθηναϊκός, με τις «πράσινες» να πρέπει να πάρουν το «διπλό» για να προκριθούν στον τελικό, από όπου απείχαν πέρσι, μετά τον πρόωρο αποκλεισμό τους από την Ένωση.   
Οι αγώνες είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθούν στις 21 Μαρτίου με τους δύο νικητές να παίρνουν τα «εισιτήρια» για τον μεγάλο τελικό που θα γίνει το Σάββατο 7 Απριλίου σε τόπο που θα γίνει σύντομα γνωστός από την ΕΟΠΕ.
 Συντονιστής της κλήρωσης ήταν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΠΕ, Παναγιώτης Σιδέρης, ενώ από την πλευρά των σωματείων, την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο προπονητής της Απόστολος Οικονόμου, τον Ολυμπιακό ο τιμ μάνατζερ της ομάδας Νίκος Μαντούβαλος, τον Παναθηναϊκό ο αντιπρόεδρος, Τάκης Μαλακατές και ο έφορος της ομάδας Δημήτρης Μούρτος, ενώ δεν υπήρχε εκπρόσωπος του ΣΑΑΚ Ανατόλια.

Γ’ Φάση - Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012
Α' ημιτελικός: Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Β' ημιτελικός: ΣΑΑΚ Ανατόλια - Παναθηναϊκός

Δ’ Φάση Τελικός αγώνας - Σάββατο 7 Απριλίου 2012
Οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν θα δώσουν αγώνα για την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος.
Ο τόπος διεξαγωγής θα γίνει έγκαιρα γνωστός. Ο νικητής του Α' ημιτελικού θα είναι ο τυπικά γηπεδούχος και ο νικητής του Β' ημιτελικού ο τυπικά φιλοξενούμενος του μεγάλου τελικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου