Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

«Τιμή μας που πήραμε τον τίτλο, στην έδρα του 7 φορές Πρωταθλητή»!


Η ΑΕΚ κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα, δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος, και ο προπονητής της, Απόστολος Οικονόμου, μιλώντας στην «Πράσινη» στάθηκε στην σημασία του να παίρνεις το πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα του 7 φορές Πρωταθλητή, του Παναθηναϊκού!

Αρχικά ανέφερε: «Σήμερα έλειψε πολύ η Μυλωνά από τον Παναθηναϊκό και έκανε πιο εύκολο το έργο μας. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα που ήταν ο πρώτος στόχος μας, αλλά δεν πανηγυρίζουμε πολύ γιατί έχουμε το Κύπελλο μπροστά μας. Η ΑΕΚ φέτος είχε καλύτερη ομάδα, παίκτριες με ταλέντο και δουλέψαμε ποιοτικά και συγκεντρωμένα και συνειδητοποιημένα».
Ο νεαρός τεχνικός της Ένωσης κατέληξε: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς, το γεγονός ότι πήραμε το Πρωτάθλημα αήττητοι, και μάλιστα μέσα στην έδρα του 7 φορές Πρωταθλητή Ελλάδας! Είναι πολύ τιμητικό αυτό για εμάς, καθώς είμαστε μια νέα δύναμη στον χώρο του βόλεϊ.  Δεν σταματάμε εδώ, καθώς έχουμε στόχο το νταμπλ».
 Ενώ ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης σημείωσε: «Η ΑΕΚ απέδειξε ότι δίκαια πήρε το πρωτάθλημα. Εμείς πρέπει να επιστρατεύσουμε όλες τις δυνάμεις μας για το Κύπελλο για να μην πάει χαμένη η χρονιά»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου