Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Εκκρεμεί το ματς με Ηρακλή Κηφισιάς



Αλλαγές επί αλλαγών στο πρόγραμμα και ματαίωση αγώνα ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΟΠΕ. Το ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή Κηφισιάς από Δευτέρα που ήταν αρχικά ορισμένο να διεξαχθεί μεταφέρθηκε για την Τετάρτη, ωστόσο χωρίς να έχει ενημερωθεί η διοίκηση του "Τριφυλλιού". 


Έτσι αφού γίνουν οι απαραίτητες διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο εμπλεκόμενων σωματείων με τον Παναθηναϊκό να δίνει το πρόγραμμα του γηπέδου του κλειστού του Μετς και της ΕΟΠΕ, αναμένεται να οριστεί η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Β' φάσης της Α1 Γυναικών. 
Από εκεί και πέρα η αναμέτρηση Ηρακλής-Πανελλήνιος, που ήταν προγραμματισμένη να γίνει το Σάββατο 24/3 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών, κατοχυρώνεται με νίκη 3-0 άνευ αγώνα στον Ηρακλή, έπειτα από την επιστολή «παραίτησης» από τον αγώνα, που έστειλε ο Πανελλήνιος στην ΕΟΠΕ, ενώ μηδενίζεται στο συγκεκριμένο παιχνίδι και του αφαιρούνται τρεις βαθμού.
Παράλληλα το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τα Βριλήσσια θα ξεκινήσει στις 9μ.μ. αντί για τις 5μ.μ. την Δευτέρα 26/3 και θα γίνει και η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΟΤΕ TV.  Ενώ την Κυριακή αντί για Σάββατο θα γίνει το Άρτεμις - ΣΑΑΚ Ανατόλια, λόγω της συμμετοχής των φιλοξενούμενων στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της A1 Γυναικών:
Θέσεις 1-6, Δευτέρα 26/3 στις 5μ.μ. Μαρκόπουλο - Ολυμπιακός (Μενεσλής – Οικονόμου Β.), στις 9μ.μ. :ΑΕΚ - ΦΟ Βριλησσίων (Κατσούλης – Δευτερίγος, Παρ. Μαυρικίδης) OTE TV και εκκρεμεί η αναμέτρηση: Παναθηναϊκός - ΓΣΚ Ηρακλής (Μουλά Ε. – Τσιμπινός, Παρ. Πολίτης).
Θέσεις 7-12, Σάββατο 24/3: Ηρακλής – Πανελλήνιος 3-0 (25-0, 25-0, 25-0) α.α., στις 7μ.μ.: Πανιώνιος – Μακεδόνες (Προκοπίου – Κολτσίδας, Παρ. Πολίτης) και την Κυριακή 25/3 στις 5μ.μ.: Άρτεμις Κορυδαλλού- ΣΑΑΚ Ανατόλια (Νικολόπουλος – Μηλιώρης, Παρ. Ανδρονικίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου